Karwei x BNS Crisp

BNS Crisp trots op nieuwe samenwerking

Met ingang van oktober zijn er in diverse Karwei bouwmarkten ieder weekend BNS Crisp interieurstylisten aanwezig om de Karwei klant te voorzien van professionele interieuradviezen. Het omzetten van ideeën in concrete interieurplannen. De interieur & styling adviseurs van Karwei (lees BNS Crisp stylisten) helpen bij de inrichting, het schetsen, de juiste kleurkeuzes en de aankleding. Tijdens éen op één sessies ontvangen Karwei klanten advies op maat. Deze rol is BNS Crisp stylisten op het lijf geschreven. 

Karwei is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu. Ze weten niet alleen alles van klussen, maar ook van inrichten. Ze zijn trendsettend en maken de laatste interieurtrends bereikbaar voor iedereen. Karwei is sinds 1975 een franchiseformule. Franchisegever is Intergamma B.V. gevestigd in Leusden. De Karwei-bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers. Karwei is met haar 136 vestigingen, waarvan er veel op zondag open zijn, altijd dichtbij. En altijd online.

Quote Karwei
“Bij ons vind je jouw favoriete vloer, wand en lamp en zie je hoe je die met verschillende meubels combineert. In één stijl, waardoor ze elkaar versterken. Bij Karwei heb je kant-en-klare artikelen of je gaat zelf aan de slag.

Voor de creatievelingen heeft Karwei mooie DIY ideeën. Ondersteunt met de nieuwste online klusvideo’s of met de mogelijkheid om professionele apparatuur te huren en nu ook met een interieurstylistenservice.”

Over BNS Crisp
BNS Crisp is de Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, met een landelijk dekkend netwerk van ruim 325 leden. BNS Crisp programmeert voor haar leden op het gebied van interieurstyling zakelijk en particulier, groenstyling en vastgoedstyling. BNS Crisp is met ruim 325 aangesloten leden het portal in Nederland voor het vinden van de juiste interieurprofessional. Ook werkt BNS Crisp samen met diverse partijen in de interieurwereld, KARWEI is daarvan een mooi voorbeeld.

Quote Carin Frijters (voorzitter BNS Crisp)
“Het is een grote eer om intensief samen te mogen werken met dé meest decoratieve bouwmarkt van Nederland. Zo kunnen nog meer consumenten gebruik maken van de inspiratie en een professionele kijk op ieder interieur van onze interieurstylisten.”

Ook samenwerken met BNS Crisp stylisten?
Kijk op deze website voor de mogelijkheden. Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp, komt graag in gesprek.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.