Ook onderscheidingen voor Meubelfabriek Zaal, KBK Ramakers, Wiggers Lijstprofielen, Kwakman Interieurs en Marien Druiven

Meubelindustrie Het Anker 50 jaar lid van CBM

Meubelindustrie Het Anker uit Druten is maar liefst 50 jaar lid van Koninklijke CBM. Sabina Rood en Tonnie Verwaaijen, die zelf al 50 jaar werkzaam is bij het familiebedrijf, namen een welverdiende taart en oorkonde in ontvangst van CBM-adviseur duurzame inzetbaarheid Anouk van Stipriaan (die op haar beurt weer genoot van alle verhalen over de geschiedenis en ontwikkeling van het bedrijf).

Ook andere bedrijven werden door CBM in het zonnetje gezet, zoals: Meubelfabriek Zaal, waar accountmanager Monique van Niekerk een oorkonde en slagroomtaart bij Albert Zaal bracht. Hij is eigenaar van Meubelfabriek Zaal in Benthuizen en is inmiddels 30 jaar lid van Koninklijke CBM!

KBK Ramakers en Wiggers Lijstprofielen zijn 25 jaar lid. Marleen Pouwels (communicatie CBM) overhandigde daar de jubileumtaart en oorkonde aan Kees Schilder. HR Adviseur Wilrieke Schenning nam namens Wiggers Lijstprofielen taart én oorkonde in ontvangst van Anouk van Stipriaan en Miranda Oosdijk, CBM-adviseurs duurzame inzetbaarheid.

Verder was er een 5-jarig jubileum voor Kwakman Interieurs en Design Stoffering Marien Druiven. Pieter Steur nam voor CBM lid Kwakman Interieurs uit Volendam de heerlijke jubileum taart èn oorkonde in ontvangst. Marien Druiven van Design Stoffering Marien Druiven in Egmond Aan Den Hoef was blij verrast met de taart en gaf aan veel aan CBM te hebben op het gebied van (juridische) dienstverlening en subsidies. Dat horen we graag, zo is op de site van CBM te lezen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.