Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Hein Eek: "DDW gaat niet door, wij wel"

Eerder deze week is bekend gemaakt dat de DDW dit jaar geen doorgang kan vinden. Dat is een zoveelste teleurstelling die we verwerken. "Ik beschrijf de Dutch Design Week vaak als de enige echte design week omdat de week is ontstaan rondom creativiteit in plaats van een commerciële beurs of thema. Het DNA van de DDW is de creativiteit in de stad Eindhoven, de scholen, de studenten, de ateliers en studio’s. Deze creativiteit is nu niet opeens verdwenen; Dutch Design is hier in Eindhoven dus gewoon, niet één week, maar altijd", aldus Piet Hein Eek."In plaats van een ongelooflijke hoeveelheid mensen die we normaal in één week ontvangen en waardoor het bijna te druk is om echt te kunnen kijken en zeker om geïnformeerd te raken, blijft dit jaar de presentatie in elk geval twee maanden staan. Het zal minder druk zijn maar zeker niet minder leuk. Binnen de mogelijkheden die er zijn zullen wij met de ateliers, studio's en ontwerpers een fantastische presentatie neerzetten en u een warm en veilig welkom heten."
 
"Vanzelfsprekend (voor ons dan) zijn we twee weken van te voren nog druk bezig met de voorbereidingen voor de DDW die niet doorgaat. De showroom staat nog op zijn kop, er zijn pas een paar producten klaar maar op 17 oktober zal het klaar en mooi zijn."
 
"Gelukkig is het hotel niet op tijd klaar en blijft ons de teleurstellende ervaring bespaard dat alles met veel pijn en moeite gelukt is maar de gasten er door maatregelen niet zijn. Pijn en moeite kost het, het wordt prachtig! Een aanvulling op onze wonderlijke niet virtuele wereld waarin het kloppende hart de werkplaats is waar al onze producten worden gemaakt met daaromheen de showroom, winkel, galerie, studio’s en het restaurant."


Tijdens DDW wordt de nieuwe Aluminium Kitchen gepresenteerd.
 
"Het hotel zelf drukt dit jaar nadrukkelijk haar stempel op onze presentatie. Het zal als totaalconcept binnen onze eigen wereld een nieuwe dynamiek veroorzaken en volstrekt eigen gevoel bieden aan onze gasten. Naast de ontwerpen voor de collectie hebben we een reeks aan ontwerpen speciaal voor het hotel gemaakt die blijvend een stempel op onze collectie zullen drukken."
 
"De komende week zullen we aan de hand van plannen en reacties van collega’s en deelnemers en andere belanghebbenden bepalen wat u de komende maanden allemaal bij ons en in Eindhoven kunt zien en beleven."

Meer informatie:
Piet Hein Eek
www.pietheineek.nl

Publicatiedatum: