Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Orchideeën veroveren dit najaar rechtmatige plek in de urban jungle

Intratuin lanceert najaarstrend orchideeënjungle

Waar de Monstera, de pannenkoekplant en de gestreepte Calathea de afgelopen jaren een vlucht hebben gemaakt, is de orchidee een beetje het ondergeschoven kindje van de urban jungle gebleken. Paradoxaal genoeg stamt juist deze bloeiende eyecatcher uit de boomtoppen van de jungle. Wist je dat er meer dan 20.000 verschillende soorten zijn? Net als veel andere planten, draagt de orchidee door zijn bijzondere vormen en kleuren bij aan onze creativiteit, productiviteit én ons geluksgevoel. Met haar spectaculaire luchtwortels, uitbundige kleuren en weelderige uiterlijk is de plant bovendien een stijlvolle aanvulling op ieder interieur. Het is daarom hoog tijd om de koningin van de jungle haar welverdiende plek in onze groene woon- en slaapkamers te geven. Intratuin zet de plant samen met Mooiwatplantendoen.nl en Orchidee Nederland in de spotlights en presenteert de orchideeënjungle. Een niet te missen najaarstrend waarin de orchidee – uiteraard – een spetterende hoofdrol speelt. De hele maand oktober maak je bij aankoop van een orchidee bovendien kans op een heuse orchideeënjungle bij jou thuis.



De orchidee staat vooral bekend om haar prachtige verschijning. Een weelderige dame met exotische bloemen die doen denken aan een zomers boeket – zie daar je ogen maar eens vanaf te houden. Maar wist je dat deze exotische plant naast mooi ook nog eens heel goed voor je is? Orchideeën brengen veel meer teweeg dan waar jij je bewust van bent; ze verrijken je leven! De groene bladeren en de kleuren van de bloemen van deze elegante planten hebben een positief effect op je geest. Ze zorgen voor creativiteit, betere productiviteit en een geluksgevoel. Van oudsher wordt de orchidee bovendien geassocieerd met een hoog libido en vruchtbaarheid. Just saying. Fleur Fiers van Mooiwatplantendoen.nl: “De manieren waarop planten bijdragen aan ons welzijn, zijn echt oneindig. Wanneer je bijvoorbeeld iedere dag een paar minuten de tijd neemt om een orchidee, of een andere plant, goed in je op te nemen, werkt dat als een heuse mindfulness oefening!” Bij Intratuin noemen ze dat plantfulness. Van je huis een thuis maken met de perfecte verzameling groene eyecatchers. En de orchidee is dit najaar het stralende middelpunt van deze groene oase, dé exotische aanvulling op ieder gefinetuned interieur. Niet als eenzaam exemplaar op de vensterbank, maar in veelvoud of op een eigentijdse manier.



Dit najaar geldt more is more, niets is te gek, hoe meer planten in huis hoe beter! Het stylen van planten werkt ontspannend en geeft je na afloop vaak het gevoel van een gloednieuwe inrichting.

Meer informatie:
Intratuin
www.intratuin.nl 

Publicatiedatum: