Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PIET Moodshop opent derde filiaal

In Covid-19-tijden een conceptstore van 650m² openen in hartje Antwerpen? Het getuigt van lef! En daar ontbreekt het het Gentse PIET Moodshop allerminst aan. Met zijn innovatieve, licht tegendraadse en inspirerende concept scoort PIET Moodshop al twee winkels lang in Gent en stelt daarmee het voorbeeld van hoe retail in de toekomst hoort te zijn. Deze week komt Christophe Verbeke – mr. PIET himself – Antwerpen binnen langs de grote poort: een derde winkel in een monumentaal pand op het mooiste plein van de Sinjorenstad met interieuraccessoires, office stationary en meubels. Om naast de design cravings ook de echte honger te stillen, slaat het Antwerpse filiaal de handen ineen met het foodsharing-concept Grandeux.



Bekroning van een visie

Sinds dag 1 staat PIET Moodshop bij designfanaten en gepassioneerde snuisteraars bekend om zijn shopbeleving. Met twee succesvolle winkels in Gent op het palmares – waarbij eentje focust op interieuraccessoires en een tweede op bureau- en lifestyle-artikelen – kan Christophe met een gerust hart zeggen dat hij een gouden formule te pakken heeft. Wie de shop binnenstapt, laat zich heerlijk verdwalen in een interieurwalhalla waar diverse collecties van kleine en grote merken gecombineerd worden tot één uniek geheel. Door telkens een apart universum te ontwerpen dat dicht bij het pand, de locatie, de stad en zijn designers staat, wordt elke PIET Moodshop een andere ervaring.

Ook over de cyberdrempel bedient PIET Moodshop z’n (inter)nationale klanten op hun wenken. Christophe gelooft in een webshop als verlengde van de fysieke winkel, een soort online etalage die bezoekers naar de winkel lokt en omgekeerd. Een samenspel van on- en offline voor een waterdicht concept.



Stylish bites by Grandeux
Onder het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ biedt de nieuwe PIET Moodshop ook nu weer wat extra aan: door de samenwerking met het horecaconcept Grandeux aan te gaan kan de klant voor, tijdens of na het shoppen z’n appetijt stillen met fingerlicking foodsharing. De twee invullingen van hetzelfde pand vullen elkaar naadloos aan tot één complementair adres van goeie smaak. Met een toets PIET Moodshop natuurlijk: het interieur van het restaurant werd – net als alle andere items in de winkels – door Christophe uitgekozen en trekt zo de beleving van de winkel volledig door. 



Meer informatie:
PIET Moodshop
www.pietmoodshop.be

Publicatiedatum: