Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Digitale vt wonen&design beurs van start: "Bezoekers melden zich massaal aan"

Gisteren (1 oktober) is de grootste woonbeurs van Nederland van start gegaan. Dit keer niet op de manier zoals een ieder die gewend is maar digitaal. De vt wonen&design beurs is donderdagmorgen om 11.00 officieel van start gegaan. "We trapten deze digitale editie af samen met Fietje de Bruijn in het vtwonen huis bij Eijerkamp in Zutphen", laat Nicole van de Guchte van de vtwonen beurs weten.



"Bezoekers melden zich massaal aan voor de beurs. Maar ook zien we dat de een op een gesprekken met adviseurs echt hot zijn. Stuk voor stuk worden ze benaderd." Van 1 tot en met 10 oktober kunnen er meer dan duizend adviesgesprekken worden geboekt door de bezoekers.

Het lijkt erop dat de eerste digitale editie van de vt wonen&design beurs zijn weg naar de woonfans weet te vinden. "Aankomende weken barsten de social en digital platforms waar de woonconsument te vinden is uit hun voegen. Samen met vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Wonen Landelijke Stijl, Ariadne at Home, vtverbouwen, Stijlvol Wonen en de AD Woonspecial zetten wij ons nieuwe digitale eventconcept op de kaart voor de consument", besluit Nicole.

Meer informatie:
vt wonen&design beurs
www.vtwonenendesignbeurs.nl