Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dutch Walltextile Company introduceert InteriorMX

Zeventien bedrijven slaan handen ineen in plaats van met elkaar te concurreren

Vorig jaar had Dutch Walltextile Company (DWC) het voorrecht om als onderdeel van InteriorMX samen te werken met andere high-end Nederlandse interieurontwerpers. Maar wat is InteriorMX en waarom is het een voorrecht voor DWC om daartoe te behoren?



Samenwerking in kwaliteit

Deze samenwerking, waarvan Rob Koemans van Alphenberg Leather, Hans Luiken van Dofine en Edgar Heins van Maretti Lighting de oprichters zijn, bestaat uit een groep van zeventien bedrijven die de handen ineen slaan in plaats van met elkaar te concurreren.

Van geavanceerde domotica tot luxe wandbekleding, InteriorMX-leden brengen verschillende specialismen op tafel - en bieden klanten hiermee een compleet pakket interieurproducten en -diensten. Omdat de meeste klanten meerdere producten nodig hebben om hun gewenste interieurprojecten te voltooien, is samenwerken voor het bedrijf zinvol.

Eén visie
De samenwerking is ontstaan uit een beursgesprek tussen ons en Rob Koemans van Alphenberg Leather. "We bespraken onze producten, projecten en klanten. Het werd duidelijk dat we dezelfde visie deelden: high-end interieurprojecten zouden elkaar moeten aanvullen."

Het werkt in de praktijk - niet alleen in principe. Bij het werken aan gedeelde projecten ondersteunt de coöperatie elkaar; "We doen aanbevelingen en aanpassingen naarmate elk project zich ontwikkelt. Niet alleen dat, maar de samenwerking strekt zich ook uit tot handelsevenementen waar InteriorMX zich aan klanten kan presenteren als een verenigde groep bedrijven die werken aan dezelfde interieurontwerpdoelen." Vanuit DWC-perspectief was dit concept aantrekkelijk en interessant; "Het was iets waarvan we voelden dat het in de toekomst bij onze bedrijfsdoelstellingen paste."

Kwaliteitsgarantie
"Onze samenwerking met andere Nederlandse, luxe interieurbedrijven verhoogt ook het profiel van DWC als producent van hoogwaardige wandbekleding. Maar wat echt meerwaarde is voor onze klanten, is dat de InteriorMX-samenwerking een meer uniforme ervaring kan bieden bij het coördineren van een project."

Meer informatie:
Dutch Walltextile Company
www.dwc-amsterdam.com  

Publicatiedatum: