Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Dick van Geest van Inside Blinds: "We zien in het segment gordijnen een duidelijke omzetgroei"

Inside Blinds, dat op ETC Design Center Europe een showroom heeft, is van oudsher specialist in mooie en strakke vouwgordijnen. Op het gebied van innovatieve raamdecoratie is het Belgische familiebedrijf een nieuwe weg ingeslagen. Volgende maand wordt een collectie gepresenteerd waarmee het atelier uit Roeselare nadrukkelijker gezien wil worden als gordijnenleverancier. Volgens accountmanager Dick van Geest is op dat gebied nog veel te halen. "Wij zien bij ons een duidelijke omzetgroei in dit segment."

Accountmanager Dick van Geest bij de gordijnencollectie in de showroom van Inside Blinds in ETC Design Center Europe.

Inside Blinds is een internationaal actief bedrijf. Alle producten worden op maat gemaakt in het atelier in Roeselare, waardoor 100% Belgische kwaliteit is verzekerd. Inside staat overigens voor 'Interior Innovation from within'.

Passie
Dick van Geest is al ruim vijf jaar actief voor Inside Blinds. Daar mag hij zijn passie voor de interieurwereld gebruiken om gordijnen in alle soorten en maten meer zichtbaar te maken. Dick en zijn collega's  bouwen met succes de Nederlandse markt verder uit middels een geselecteerd dealernetwerk. Inside is alleen bij de betere woninginrichters verkrijgbaar, zo geeft hij aan. "Door een aantal patenten en innovaties zijn we als enige in de markt in staat om vouwgordijnen te produceren tot een breedte van 10 meter. Daarnaast geven onze digitale printtechnieken van de stof de klant de mogelijkheid een eigen kleurontwerp te maken: ook uniek in deze markt", weet Dick. "Verder hebben we alleen kamerhoge stoffen, veelal uit de eigen weverij. Ook uniek is dat we rolgordijnen maken tot 4 meter breed. We maken deze in onze eigen linnenlook stoffen."Velourscollectie
Begin volgende maand komt er een nieuwe collectie op de markt waarover Dick nog niet al te veel mag vertellen. "Het gaat om een soort velourscollectie", ligt hij een tipje van de sluier op. Vast staat dat het assortiment gordijnen uitgebreid wordt, met nieuwe prints die door creatieve externe designers van Inside Blinds zijn bedacht. "Het zijn best wel drukke gordijnen, maar in combinatie met effen 'bijgevoegde' stoffen vormen ze een mooi geheel. We willen, naast vouwgordijnen-, meer gezien worden als gordijn- en rolgordijnleverancier", blikt Dick vooruit.
"Het is een grote markt, maar onze producten willen we niet op elke hoek van de straat verkopen. We zijn actief in het midden- en hoogsegment. Dealers die met ons in zee gaan kunnen rekenen op een goede service en tien jaar garantie op alle producten. Wie doet ons dat na?!"

In het ETC is Inside Blinds te vinden op standnummer 206.

Meer informatie:
Inside Blinds NV
Ovenstraat 12
8800 Roeselare
+32 51 24 62 90
www.insideblinds.com
www.etcdesigncenter.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven