Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ceadesign presenteert noviteiten op aangepaste versie Milan Design City 2020

Het Italiaanse Ceadesign doet dit jaar mee aan de aangepaste versie van Milan Design City 2020 (van van 28 september tot 10 oktober). Tijdens het evenement wordt de bezoeker meegenomen op een designreis met producten die allemaal te maken hebben met innovatie, technologie en duurzaamheid.

Tijdens Milan Design City zal de noviteit van 2020, Equilibrio, centraal staan. De titel, EQUILIBRIO - KEEP YOURSELF SAFE, roept het belang op van een veilig en beschermd gevoel van ons welzijn en het technologische antwoord op deze behoefte wordt gegeven door Equilibrio. Het is ontworpen als een elektrisch verwarmende stang en is ook verkrijgbaar als handdoekenrek. Er wordt gebruik gemaakt van laagspanning elektriciteit om de veiligheid te garanderen. Equilibrio droogt en verwarm een badjas of handdoek, waardoor het voelt als een warme omhelzing.

Met dit ontwerp wordt energie-efficiƫntie gecombineerd met comfort en functionaliteit in de badkamer. Het onderscheidende kenmerk van het Equilibrio-project is de compositorische creativiteit, waardoor het onmisbaar is in elke badkamer.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven