Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Gewoon in ongewone interieurs'

Grootste designwoonwinkel van Zuid-Holland lanceert nieuwe website

6.000 vierkante meter aan designproducten in een woonwinkel in ’t Groene Hart voor ongewoon interieurdesign. Daar staat Van Waay Interieurs voor. Eigenaar Corné van Waaij had de eer het stokje over te nemen van zijn vader, waarmee hij nu de vierde generatie is die de woonwinkel voortzet. Onlangs lanceerde de designwoonwinkel haar nieuwe website, waar inspiratie voorop staat.

Van Waay Interieurs is gevestigd in Benthuizen (Zuid-Holland), middenin 't Groene Hart binnen een kwartier vanaf Leiden, Rotterdam, Den Haag, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer.

Corné: ''Voor ons is ongewoon wonen al 120 jaar gewoon. Dat merkt de klant direct wanneer deze bij ons binnenstapt. Wandel door ruim 100 bijzondere interieurs, waarbij elke van de 6.000 vierkante meters in onze showroom design ademt. Met zorg gekozen uit de nieuwste designmeubelen en woonaccessoires van 50+ internationale topmerken en Dutch design brands zoals Leolux, Rolf Benz, Montis, Bert Plantagie en Design on Stock.''

Onlangs is de nieuwe website de lucht in gegaan. ''We hebben lang ingezet op branding, maar vindbaarheid, gemak, design, klantgerichtheid én inspiratie moesten samen komen. Met de nieuwe website willen we mensen inspireren naar onze winkel te komen. Ook gaan we meer met filmmateriaal doen, zodat klanten kunnen zien wie we zijn, hoe de winkel eruit ziet en een stukje van die beleving en inspiratie alvast kunnen ervaren op de website. De uiteindelijke beleving kan uiteraard alleen in de showroom zelf ervaren worden'', besluit Corné. 

Bekijk hier de nieuwe website.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven