Auping Evolve genomineerd voor Dutch Design Awards 2020

De jury van de Dutch Design Awards (DDA) 2020 heeft Auping Evolve genomineerd in de categorie Product. "We zijn trots op deze nominatie en dankbaar voor de mooie woorden", laat het bedrijf weten in een persbericht.De jurycommissie bestaande uit onafhankelijke Nederlandse designexperts uit het vak beoordeelde en selecteerde alle inzendingen aan de hand van de criteria: impact, onderscheidend vermogen, zeggingskracht en productiewijze. De andere nominaties in deze categorie zijn ‘The Interceptor’ van The Ocean Cleanup in samenwerking met Fabrique en ‘The object is absent’ van curatoren Alexandre Humbert, Lucas Maassen, Tom Loois en Angelique Spaninks.

De uiteindelijke winnaar van de categorie Product wordt bekendgemaakt in de DDA Award show die op 23 oktober om 16.00 uur live te zien is op ddw.nl. In deze talkshow wordt onder leiding van programmamaker Isolde Hallensleben dieper ingegaan op de genomineerde ontwerpers en hun projecten.

Daarnaast zijn alle DDA 2020 projecten van zowel de genomineerden als de winnaars online te bekijken in speciale 3D exposities als onderdeel van de Dutch Design Week. Begin 2021 wordt er – indien mogelijk - ook een fysieke overzichtstentoonstelling georganiseerd.

Meer informatie:
Auping
www.auping.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.