Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maison Berger kondigt exclusieve samenwerking aan met gerenommeerde interieurontwerper

Eerder dit jaar lanceerde Maison Berger Paris een collectie die tot stand kwam met de Franse designer Matali Crasset. Nu kondigt men de exclusieve samenwerking aan met de gerenommeerde New Yorkse interieurontwerper Jonathan Adler. Eigenzinnig maar altijd chic, zijn inspiraties zijn beïnvloed door het informele universum van zijn creatieve geest. De samenwerking is gebaseerd op de liefde voor design die beide partijen delen. Samen creëerden ze de collectie genaamd Muse.

MUSE
De Muse collectie bestaat uit iconische producten om het huis te zuiveren en parfumeren en is een eerbetoon aan het materiaal porselein. De Muse collectie is tegelijk delicaat en elegant. De premium parfumobjecten zijn gemaakt van porselein, ontworpen met het parfum Thé Vert Imperial en geïnspireerd op de toonaangevende creaties van Jonathan Adler.

Deze collectie bestaat uit een Lampe Berger die de lucht zuivert van bacteriën en ongewenste geuren, een 100% vegan geurkaars en een parfumverspreider met sticks. De porseleinen items uit de collectie Muse kenmerken zich door geraffineerde vormen met surrealistische accenten die even sculpturaal als uniek zijn. De lippen in goud reliëf en de fonkelende details in goudkleurig metaal geven het interieur een authentiek vleugje originaliteit. Elk product is geïnspireerd op de wens om een chique en elegant design te creëren en toont de voorliefde voor hoogwaardige materialen en de passie voor design.

Lampe Berger & Parfumverspreider met sticks
De collectie is geïnspireerd op een iconisch item van Jonathan Adler. Het porselein is wit geëmailleerd met chique en elegante lippen op de Lampe Berger. Sommige zijn verfraaid met een gouden decoratie. Het ontwerp van de parfumverspreider met sticks is gelijk aan het ontwerp van de Lampe Berger.

Geurkaars
Vakmanschap staat hier voorop. Deze kaars is met de hand gemaakt. Het is een zeer nauwgezet vakmanschap dat veel discipline en precisie vereist. Het nieuwe type lont zorgt ervoor dat de was in zijn geheel vloeibaar wordt, voor een optimale verspreiding van het parfum. Het witte porselein is omhult met gouden lippen. Het goudkleurige metalen deksel is gegraveerd met “MAISON BERGER PARIS x JONATHAN ADLER”.

De verpakkingen hebben dezelfde luxe uitstraling als de producten en het nieuwe frisse huisparfum ‘Thé Verte Imperial’ maakt de collectie compleet. Een huisparfum van vrijheid waaruit waarden als eerlijkheid en een open mind naar voren komen.

www.maison-berger.nl 

Publicatiedatum: