Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Aurelia Design genomineerd voor award Best Wallpaper Design Studio

"La Aurelia Design is genomineerd door het toonaangevende magazine LUXLife, voor de Global Hospitality Awards 2020 in de categorie Best Wallpaper Design Studio", start het wandbekledingsbedrijf in een nieuwsbericht.Aurelia Ebbe, oprichter van La Aurelia Design is buitengewoon trots op het feit dat het werk van haar bedrijf is erkend. "Genomineerd worden voor deze wereldwijde onderscheiding is echt uitzonderlijk. Onze verfijnde behang-collecties worden steeds meer opgemerkt door de hospitality branche. We hebben het genoegen gehad om met verschillende onafhankelijke boetiekhotels en interieurontwerpers samen te werken en zijn erg dankbaar dat zij onze ultieme ambassadeurs zijn."
 
La Aurelia Design biedt een Haute Couture Wallpaper Service, met een reeks innovatieve op maat gemaakte muuroplossingen voor projectinterieurs.

De LUXLife Global Hospitality Awards zijn bedoeld om die sleutelfiguren te ondersteunen en te belonen die hun best hebben gedaan voor hun klanten, ook in deze ongekende tijden. LUXLife is een van 's werelds top 25 luxe digitale lifestyle-magazines. Een uitgave voor kenners van luxe, zakelijke ondernemingen en vermogende particulieren van over de hele wereld.

Meer informatie:
La Aurelia Design
www.la-aurelia.com

Publicatiedatum: