Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie Vandyck kenmerkt zich door rijke designs met natuur als inspiratiebron

De nieuwe collectie bed- en badmode van Vandyck omhult je dit najaar met een gevoel van luxe en warmte. Natuurlijke kleuren als okergeel, donkergroen, diep blauw, terracotta en blushroze, komen terug in een verscheidenheid aan herfstige en winterse tonen. De collectie bedlinnen bestaat uit dekbedovertreksets en kussenhoezen, maar ook bijpassende accessoires zoals spreien en plaids. Het badgoed bevat onder andere badjassen, handdoeken en badmatten van de zachtste materialen.



Dessins van bloemen, planten en dieren zijn kenmerkend voor Vandyck. De natuur dient als onuitputtelijke inspiratiebron. Ieder seizoen geven de designers weer een nieuwe twist aan hun interpretatie. Dit najaarsseizoen is de collectie gesierd door romantische rozen in allerlei kleurschakeringen en grassen en bladeren die door de wind lijken te wuiven - soms op een grafische, moderne manier weergegeven. Ook Aziatische invloeden komen terug, zoals de Japanse bloesem in een gedroogde, herfstige variant. De kwalitatief hoogwaardige materialen van het bedlinnen, zoals katoen, satijn en linnen, en de verfijnde afwerking maken van ieder bed een uitnodigende plek om ultiem tot rust te komen. 



In 1923 opende Cornelis van Dijk aan de Naarderstraat in Hilversum een karakteristiek pakhuis vol huishoudtextiel, samen met zijn zoons ingekocht over de hele wereld. Vandaag de dag geeft de vierde generatie Van Dijk leiding aan het familiebedrijf. De uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxspringbedden is wereldwijd verkrijgbaar. Vandyck staat voor kwalitatief hoogwaardige bed- en badtextielproducten gemaakt van natuurlijke materialen met een onderscheidend en toonaangevend design. De collecties zijn verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en online.

Meer informatie:
Vandyck
www.vandyckshop.nl  

Publicatiedatum: