Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Hansgrohe brengt nieuwe lijn stalen inbouwspoelbakken op de markt

Het Duitse merk Hansgrohe brengt een nieuwe lijn van stalen inbouwspoelbakken op de markt. De collectie met de naam S41 is voorzien van een RVS afwerking en is goed te combineren met de kranen van het merk.

De spoelbakken hebben afgeronde hoeken en doordat ze zijn geïntegreerd in het aanrechtblad passen ze goed in zowel kleine als grote keukens. Dit kenmerk onderstreep het aerodynamische ontwerp en vestigt de aandacht op de essentie van de spoelbak. De collectie is voorzien van een geluidsabsorberende mat en elementen die de afdichting garanderen.

De nieuwe S41 collectie is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten die allemaal geschikt zijn voor de aanrechten van 60 cm diep. Hansgrohe biedt in deze lijn ook modellen met en zonder afvoerrand die geschikt zijn voor aanrechten met een diepte van 45 en 50 cm. Daarnaast is het ook mogelijk om een dubbele spoelbak met afvoerrand te laten installeren.

De S41 collectie kan goed worden gecombineerd met alle keukenmengkranen, bijvoorbeeld met de Focus M41 en M42 serie.

Alle kranen met uittrekbare vuistdouche zijn verkrijgbaar met de Hansgrohe sBox, waarmee de kraan probleemloos kan worden bediend. De slang, met een lengte van 76 cm, verdwijnt in een speciaal ontworpen box die in het keukenkastje is bevestigd. De actieradius wordt hierdoor vergroot, wat bijvoorbeeld handig is bij het vullen hoge vazen.

Bron: Archiportale


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven