Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Division Acoustic Panels en Detremmerie kijken terug

Terugblik op Architect@Work R'dam en Parijs

Afgelopen twee weken vonden de edities Rotterdam en Parijs plaats van Architect@Work. Een beurs voor de architecten en interieurexperts. Kristoff Ver Eecke, Directeur van Division Acoustic Panels en Alex de Rooij, rayonmanager Detremmerie Nederland blikken terug op de beurzen.Alex de Rooij, rayonmanager Detremmerie Nederland:
"Door Covid-19 was Architect@Work Rotterdam het eerste beursmoment in een lange tijd. Hierdoor ontbrak het onder de standhouders en bezoekers niet aan enthousiasme. Goed ook om te zien dat de organisatie binnen de geldende richtlijnen toch een vertrouwde versie van hun concept wist neer te zetten. We hebben veel (interieur)architecten mogen spreken welke zich verbaasde over de mogelijkheden die ons No Limit programma biedt. Ons maatwerkprogramma genaamd Architect, viel ook bij de bezoekers in de smaak. Het was voor ons een eerste succesvolle deelname aan Architect@Work en wij als Detremmerie kijken dan ook al uit naar Brussel en Luxemburg waar we later dit en begin volgend jaar een even prettige beurs hopen te gaan draaien."Kristoff Ver Eecke, Directeur van Division Acoustic Panels:
“Print Acoustics heeft in de afgelopen twee weken deelgenomen aan de Beurzen Architect@work Rotterdam en Parijs. Triplaco met de merken Print acoustics en Woodcoustics is ervan overtuigd dat er nu meer dan ooit inspanningen moeten geleverd worden om producten in de kijker te plaatsen. Er is een algemene daling vast te stellen in projectmarkten. Wij merkten op beurs dat bezoekende architecten specifiek op zoek waren naar oplossingen en materialen voor project uitvoering op korte termijn. In die zin compenseerde de kwaliteit van bezoeken de lagere kwantiteit van vorige edities.”

Meer informatie:
Detremmerie
www.detremmerie.be 

Triplaco
www.triplaco.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven