Na 30 jaar nieuwe directie voor een van de grootste groothandels in Nederland

Ruim 30 jaar hebben Robin en José Vlug gepassioneerd en succesvol hun bedrijf geleid, maar per 1 oktober dragen zij de dagelijkse leiding over aan Stephan van Kruisselberge (48). Hij zal samen met het managementteam de ingezette strategie van Lightmakers B.V. (ook wel bekend als Light & Living) doorzetten. Al langere tijd is toegewerkt aan deze stap, om zo de continuïteit van het in Noordwijk gevestigde bedrijf te waarborgen.


In het midden nieuwe CEO Stephan van Kruisselberge.

Van lampenkappen tot compleet interieurconcept

Dertig jaar geleden namen Robin en José Lightmakers B.V. over dat vooral bekend stond als producent van lampenkappen vanuit een kleine fabriekshal. Dat assortiment werd later uitgebreid met decoratieve verlichting. Vanuit het succes in Cash & Carry groeide Lightmakers B.V. uit tot een speler van formaat. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met meubelen, textiel en woonaccessoires. Met de recente acquisitie van Parlane (UK) is een volgende stap gezet in het vergroten van het aanbod als onderneming en tegelijkertijd het verstevigen van de organisatie met een eigen verkoop- en productontwikkelingsteam in Engeland.

Lijn doortrekken
“José, Robin en het team hebben het fantastisch gedaan en kunnen met trots terugkijken op het resultaat van hun creativiteit en harde werken”, zegt Stephan van Kruisselberge.
“Lightmakers B.V. is een sterk groeiend en gezond bedrijf, en met zowel Robin en José als het Britse BlueGem als aandeelhouders blijven we hard groeien door toegevoegde waarde te creëren voor klanten met onze World of Inspiration.”

Lightmakers B.V. in Noordwijk is een dynamische groothandel met onder andere de merken Light & Living en Parlane in haar assortiment en levert in 80 landen wereldwijd. Het assortiment van ruim 5500 artikelen is direct uit voorraad leverbaar. Lightmakers is een familiair bedrijf waar partnership met leveranciers en klanten en de passie van de medewerkers voorop staat. Lightmakers B.V. heeft naast vele partnerships haar eigen kantoren in Noorwegen, Engeland, Duitsland, Verenigde Staten en Nederland. De belangrijkste missie is het bereikbaar maken van een inspirerende collectie, decoratieve verlichting, meubelen en woonaccessoires met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep.

Meer informatie:
Light & Living | Lightmakers B.V.
www.light-living.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.