4 Seasons Outdoor breidt uit met 12.000 m2

Leverancier van premium tuinmeunmeubelen 4 Seasons Outdoor geeft aan dat zij gaat uitbreiden. Toen het bedrijf in 1995 in het Gelderlandse dorp Beuningen neerstreek, beschikten ze over 8.000 m2 magazijnruimte. Omdat het tuinmeubelmerk de laatste jaren in een rap tempo gegroeid is, wordt de bouw van een extra 12.000 m2 magazijnruimte in de tweede week van januari 2021 gestart.Cees Wevers van 4 Seasons Outdoor: "We zijn verheugd dat we na een tijd van organiseren, nu officieel kunnen melden dat we een nieuw distributie centrum gaan bouwen. Deze extra capaciteit is hard nodig om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen."
Met het oog op de toekomst zal het dak volledig voorzien worden van zonnepanelen en kan er zelfs opgeschaald worden naar nog eens 12.000 m2 op dezelfde kavel. "Hiermee denken we in het korte seizoen dat de tuinmeubel-branche kent, het hele jaar door onze klanten te kunnen voorzien van ons uitgebreide assortiment premium tuinmeubelen", sluit Cees af.Meer informatie:
4 Seasons Outdoor
info@4so.nl
www.4seasonsoutdoor.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.