Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tafelfabrikant Sumisura maakt pronkstukken voor in woonkamer, kantoor of keuken

Wie als interieurwinkelier of bijvoorbeeld hotelier van unieke items, een tijdloos design en materialen houdt die luxe uitstralen, moet zeker eens een kijkje nemen bij Sumisura. Deze tafelfabrikant, die op de eerste verdieping in De Woonindustrie een showroom heeft, is als leverancier gespecialiseerd in moderne designtafels op maat. "Er wordt als afwerking van het tafelblad veelal gebruik gemaakt van glas of HPL. Dat laatste staat voor High Pressure Laminate", legt eigenaar Petra Tel van Sumisura uit.

Petra Tel in DWI, waar Sumisura een showroom (B087 & B089) heeft.

Sumisura is een tafelfabrikant die met name eetkamer- en bijzettafels levert. "De tafel kunnen op vrijwel iedere gewenste maat geleverd worden. Ook kunnen er speciale modellen uitgewerkt worden, zoals tonvormig, triangelvorm, eivormig etc.", geeft Petra aan.

"We werken met vele HPL-leveranciers en zijn zo in staat een veelzijdig en kleurrijk pallet van mogelijkheden te leveren.
De combinatie met de vele mogelijkheden qua onderstellen zorgt voor zeer uiteenlopende mogelijkheden om van jouw tafel een pronkstuk te maken voor in de woonkamer, kantoor of keuken. De collectie van 18 onderstellen is zeer uitgebreid te noemen. Elk onderstel is in de door de klant gewenste ral-kleur te spuiten. Ook de hoogte van de poten is aan te passen. "Zo krijg je altijd een tafel die volledig aansluit bij iemands behoeften."De tafels zijn ook zeer geschikt voor projecten, voor in de zorg, het hotelwezen, recreatiewoningen en dergelijke. Er kunnen bladen met stootbanden geleverd worden, zodat ze wat slagvaster zijn", aldus Petra.

Op het gebied van kleuren is er keuze uit een zeer groot palet en diverse structuren en motieven. Zo kan de klant kiezen uit 96 effen kleuren, 23 steen- en structuurmotieven en 73 houtmotieven.

"Het creëren van unieke tafels die exact aansluiten bij wat je nodig hebt, is uiteraard niet alleen aantrekkelijk voor particulieren. Ook voor bedrijven is het zeer interessant om meubelstukken op maat te laten maken. Sumisura levert al jaren glazen tafels voor bijvoorbeeld cabines van cruiseschepen. En binnen de zakelijke markt zijn HPL-tafelbladen populair vanwege de vrijwel eindeloze mogelijkheden in vormen en kleuren", benadrukt Petra nog maar eens.Meer informatie:
Sumisura
Satellietbaan 6B
2181 MH Hillegom
(0252) 41 89 50 / 06 212 582 52
info@sumisura.nl
www.sumisura.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven