Vertrek Chris de Vries bij RIGO Verffabriek: "Zijn vakmanschap is van grote waarde geweest"

Per 1 oktober 2020 verlaat Chris de Vries RIGO Verffabriek. Ruim drie jaar geleden kwam Chris als manager Verkoop & Ontwikkeling bij RIGO Verffabriek werken om de verbinding tussen het laboratorium en de marktvraag verder te ontwikkelen. Nu gaat Chris een nieuwe uitdaging aan als directeur van Doetinchem Parket.

In de tussenliggende jaren is RIGO Verffabriek uitgegroeid tot A-merk op het gebied van vloerafwerking. Dankzij de “meesterproef” waar nieuw ontwikkelde recepturen aan onderworpen worden, lanceert RIGO Verffabriek nieuwe producten die aansluiten op de vraag van de parketteur en pas na hun goedkeuring geïntroduceerd worden in de markt. De ROYL Projectonderhoud 2K, SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K en zeer recent de STEP Parketlak 1K Ultramat zijn daar mooie voorbeelden van. “We vinden het ontzettend belangrijk dat de producten die we maken aansluiten op de verwachting en de behoeftes van onze klanten. Doordat we ze persoonlijk kunnen benaderen krijgen we ook eerlijke feedback", aldus Chris.

“Ik wil mijn dank uitspreken aan alle collega’s en onze klanten voor de ongelofelijk fijne manier waarop we de afgelopen periode hebben samengewerkt.”

RIGO Verffabriek bedankt Chris voor zijn inzet de afgelopen jaren. Zijn vakmanschap en kennis zijn van grote waarde geweest. Zijn vertrek is geen afscheid, want we komen elkaar vast tegen in de wereld van de parketvloeren!

www.rigoverffabriek.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.