Jeffrey Koster van Het Anker zeer tevreden over de huisshow:

"Alle in Nederland actieve inkoopgroepen en filiaalbedrijven vonden de weg naar Druten"

De jaarlijkse huisshow van Meubelindustrie het Anker beleeft vandaag (30 september) zijn laatste dag. In de afgelopen maand hield het bedrijf een gemeenschappelijke huisshow met Nijwie/Lechair, MONDiART, Masterlight, Iccoon en Releazz. Bezoekers konden alleen op afspraak langskomen. Volgens Jeffrey Koster van het Anker is de huisshow heel goed verlopen. "We hebben in totaal meer klanten gezien dan we normaal in een huisshow van drie dagen kunnen ontvangen. Daarnaast is het heel plezierig als je meer tijd aan je klant kunt besteden. Je zit tijdens de gesprekken niet op 'hete kolen' en je kunt ook eens over andere zaken praten dan over de handel.  Dat heb ik in de afgelopen weken als grote pluspunten ervaren!"

"De opkomst was zoals gezegd heel goed", vervolgt Jeffrey. "Het zwaartepunt lag wel duidelijk op de maan- en dinsdagen met telkens een volle agenda. We hebben uitstekend zaken kunnen doen; de meubelbranche zit dit keer eens aan de 'goede kant' van de crisis en de orderbinnenkomst is uitstekend. De meeste ondernemers komen met een goed gevoel binnen en dat uit zich in een uitstekende koopbereidheid. En we hebben natuurlijk prachtige nieuwe modellen staan!"

"We hebben er bij het plannen van de afspraken voor gezorgd dat de bezoekers evenredig verdeeld waren tussen alle deelnemende partijen zodat iedereen op zijn gemak rond kon kijken. Daarnaast is de showroom inmiddels dusdanig groot dat afstand houden geen enkel probleem is. Iedereen heeft zich ingeschreven in ons bezoekregister zodat we precies kunnen nazien wie op welk tijdstip binnen was."

Is deze opzet voor herhaling vatbaar?
Jeffrey: "Deze opzet was in eerste instantie bedoeld als alternatief om na een uitgestelde huisshow en de afgelasting van Brussel toch op een coronaveilige manier onze nieuwste collecties te presenteren. De opzet bevalt echter dusdanig goed dat we nu al kunnen zeggen dat dit op deze manier zeker niet de laatste keer was."

Wat waren voor jou de hoogtepunten?
Jeffrey: "Voor mij was het al een soort van hoogtepunt toen ik voor de start van de huisshow-op-afspraak zag dat de agenda op alle maandagen en dinsdagen volgeboekt was. Met de laatste week nog in het verschiet (we spraken Jeffrey vorige week, red.) hebben we nu al meer dan 200 kopende klanten over de vloer gehad. Alle in Nederland actieve inkoopgroepen en filiaalbedrijven hebben de weg naar Druten weer gevonden. Ja, daar worden we blij van!"

Is er op de (komende) huisshow nog ruimte voor andere merken?
Jeffrey: "Met Nijwie/Lechair, Masterlight, Mondiart, Iccoon en Releazz op de vloer hebben we natuurlijk al een mooi totaalplaatje; maar we hebben zeker ruimte voor nieuwe partners met aanvullende artikelen. Er lopen wat dat betreft ook al weer gesprekken met geïnteresseerde partijen."

"Onze showroom blijft ook na deze huisshow gewoon geopend op werkdagen van 08.30u tot 17.30u. Uiteraard op afspraak! U kunt ons bereiken op info@het-anker.nl of op telefoonnummer 0487-512000", besluit Jeffrey.

Meer informatie:
Het Anker Meubelindustrie BV
www.het-anker.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.