Marc Poldermans van Aangenaam XL : "Zo'n silhouet van een vilten bloem geeft kracht"

Wie als bezoeker het inspiratiecentrum van ETC Design Center Europe aandoet, komt op de begane grond bij de stand van Aangenaam XL een wel heel bijzonder object tegen: een metershoge bloem in een felroze kleur. Hoezo eyecatcher?

Van designer en eigenaar Marc Poldermans is bekend dat hij zijn interieurobjecten inspireert door natuurlijke kleuren, materialen en vormen. Producten gemaakt en aangeraakt door handen. Hij houdt niet van massaproductie, maar op maat gemaakte producten die bij een bepaald project passen.
Marc gelooft sterk in 'less is more', waar individuele, oversized items zijn interieurstatements zijn. Door nauw samen te werken met zijn opdrachtgevers is volgens hem Aangenaam XL de ideale partner voor onder andere ontwerpers, stylisten en (interieur)architecten.

Commercieel manager Joyce Scheres van Aangenaam XL poseert bij de metershoge vilten bloem in vaas

Opvallen, daar draait het om. In nauwe samenwerking met Atelier Wandschappen, van het kunstenaarsduo Nicole Driessens en Ivo van den Baar, zijn de metershoge vilten bloemen in een vaas bedacht. En dat alles in dezelfde kleur. "Je krijgt dan een bepaald silhouet dat kracht geeft", vertelt Marc.

Het blad en de vazen van AangenaamXL versterken elkaar. "Er is een compleet nieuw concept gelanceerd met verschillende objecten waarvan de roze vaas met grote bloemen uiteraard de eyecatcher is.  Het is voor het eerst dat we dit object laten zien", vertelt hij tijdens de ETC Design Experience-dagen, die afgelopen week plaatsvinden.

"De vaas en vilten bloem zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Het is een prachtig geheel dat mooi weg te zetten is in hotels, een winkel of grote villa. Maar het object is in alle maten verkrijgbaar, van plafondhoogte tot klein. Wat je maar wilt. Een mooie bijkomstigheid is dat hij ook nog eens akoestisch dempend is", aldus Marc Poldermans.

Meer informatie:
Aangenaam XL
www.aangenaamxl.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.