Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En is genomineerd voor 'Best Wallpaper Design Studio'

La Aurelia Design presenteerde diverse favoriete maatwerk-uitvoeringen tijdens ETC vakbeurs

Tijdens de afgelopen vakbeurs in het ETC Design Center, presenteerde La Aurelia Design, vanuit haar nieuwe Brand Boutique diverse maatwerk-uitvoeringen van haar favoriete Wallpapers.
Ontwerper Aurelia Ebbe is gepassioneerd en als zij eenmaal begint te vertellen over de toepassingen, raken vele bezoekers enthousiast.
Er blijken geen limieten te zitten aan wat deze designstudio kan realiseren met hun digitale behang van opvallend verfijnd niveau.
In basis zijn er hoogstaande ontwerpen neergezet, die naar de wereld van de klant toe kunnen groeien. Haute Couture Wallpaper Service noemt de studio dit.
''Vakpers, branche-professionals en klanten zijn lovend over de mogelijkheden en spreken van een vernieuwende vondst binnen de branche.''
 
Als voorbeeld is in de Brand Boutique het recente ontwerp ‘Hidden Treasure’ te bewonderen. Een grafisch tableau getoond in 3 voorbeeld kleuren, maar in iedere andere kleurstelling te verkrijgen, passend bij de wens van de klant.
Daarnaast toont zij ook verschillende recyclebare materiaalsoorten, zoals het makkelijk te plakken vliesbehang, maar ook het krasvaste, geurloze projectbehang zonder naden.

Haute Couture Wallpaper Service
De afnemer van vandaag heeft de behoefte aan maatwerk wat aansluit bij de persoonlijkheid en de manier van leven en werken.
Passend bij deze nieuwe tijd biedt La Aurelia Design haar klantenkring een 'Haute Couture Service' aan voor haar Design-Wallpapers.
Wie naar de collecties van La Aurelia Design kijkt, mag zich realiseren dat de modellen om te vormen zijn naar wens, met behoud van de karakteristieke signatuur.
De Wallpapers kunnen matchend worden gemaakt met het gewenste projectresultaat en zijn niet beperkt door model, afmeting, kleurenschema of patroonherhaling.
De basis modellen zijn een uitgangspunt naar vele verrassende re-design opties, het is mogelijk om bijvoorbeeld kleuren te laten wijzigen, te intensiveren of juist te dempen.
Ook kunnen er details verschaald worden naar opzichzelfstaande beelden en kunnen elementen toegevoegd of weggehaald worden.

Hiermee creëert de studio bijzondere unica; de klant krijgt een exclusieve Wallpaper met een onderscheidende uitvoering, een perfecte pasvorm en persoonlijke service.
Het is tevens de perfecte maatwerk oplossing voor de interieur professional, die flexibiliteit zoekt in combinatie met een hoogwaardig, uniek wanddesign.

BREAKING NEWS - Nominatie
La Aurelia Design heeft deze week te horen gekregen dat zij door het toonaangevende LUXLife magazine is genomineerd
voor de 2020 Global Hospitality Awards in de categorie  'Best Wallpaper Design Studio'.

Meer informatie:
La Aurelia Design
www.la-aurelia.com 
info@la-aurelia.com