Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurwinkel opent in Haarlem vijfde Nederlandse vestiging

Afgelopen vrijdag (25 september) opende het Deense woonmerk Bolia een winkel in hartje Haarlem. "We bieden je creatieve inspiratie, unieke banken, de kenmerkende, elektronische Bolia-sound en biologische koffie van koffiebranderij La Cabra uit Aarhus", liet het bedrijf voorafgaand aan de opening weten. Het betekent de eerste nieuwe winkel van Bolia in drie jaar tijd en de vijfde in totaal in Nederland. 

"Wij zijn dol op design en we openen voortdurend nieuwe Bolia conceptwinkels om deze passie met de hele wereld te kunnen delen. In landen waar we nog geen eigen Bolia-winkels hebben, werken we samen met mooie designwinkels die onze designmeubels verkopen. Hierdoor kun je Bolia designmeubels in meer dan 50 landen kopen", is op de site te lezen.

"Onze collecties zijn geïnspireerd door de levende natuur om ons heen. De seizoenen, de kleuren en de materialen. Alles is met de hand op maat gemaakt en geperfectioneerd, omgetoverd in prachtige tijdloze ontwerpen.

Duurzaamheid is het uitgangspunt voor al onze nieuwe ontwerpen. We nemen in elke fase duurzame beslissingen, van de eerste ontwerpschetsen tot aan het eindproduct. Maar ons belangrijkste doel is het creëren van mooie meubels die jarenlang meegaan.

Daarom worden de meubels voor onze klanten op maat gemaakt en onze ontwerpen door een van Europa's beste producenten vervaardigd. Bovendien heeft het hout dat we gebruiken voor het merendeel een FSC-keurmerk, is al ons leer traceerbaar en zijn onze stoffen gecertificeerd volgens STANDARD 100 door OEKO-TEX®."

Meer informatie:
Bolia
www.bolia.nl

Publicatiedatum: