Tachtig verschillende vloeren creëren met de lifestyle-interior PVC collectie van Headlam

'Creëer 80 verschillende vloeren met onze lifestyle-interior PVC collectie! De PVC vloer blijft de trend van nu, niet alleen vanwege vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele mogelijkheden in dessins.' Dat meldt Headlam in een nieuwsbrief aan haar klanten.

"Vorige week is de nieuwste uitbreiding op onze lifestyle-interior PVC lijn gelanceerd. Wij hebben deze voor het eerst mogen presenteren aan de bezoekers van onze "Voel je Thuis Vloerendag" in Rotterdam. Op Wonen360 stond hierover al een kort bericht, maar hier is uiteraard veel meer over te vertellen!"

Klanten die de collectie 'live' willen komen bekijken, kunnen binnenlopen bij de service centra van Headlam. "Of plan een bezoek aan de komende "Voel je Thuis" Vloerendagen. Maandag (vandaag, red.) vindt deze plaats op ons hoofdkantoor in Zutphen en 19 oktober bij ons service center in Houten. Voor beide dagen is aanmelden nog mogelijk. Neem hiervoor contact op met je vertegenwoordiger."

80 PVC keuzes op 1m²
"Onze huislijn PVC bestond reeds uit 38 sku’s en is nu ruim verdubbeld naar in totaal 80 sku’s! De collectie is niet alleen  uitgebreid met nieuwe dessins, maar ook met nieuwe tegelmaten waarbij de 91x91cm onze favoriet is.
De verbreding van onze lifestyle-interior PVC lijn heeft geresulteerd tot een onevenaarbare collectie waarmee 80 verschillende PVC vloeren gelegd kunnen worden. Al deze sku's zijn overzichtelijk gepresenteerd in 2 sfeervolle displays die in totaal nog geen 1m² als oppervlakte in beslag nemen! 
De eerste displays van deze nieuwe PVC collectie zullen volgende week al uitgeleverd worden", kondigt een woordvoerder van Headlam aan. 

Nieuwe houtdessins
"Het aantal houtdessins binnen onze collectie is uitgebreid met 5 nieuwe dessins. In totaal telt de PVC lijn nu 12 houtdessins die leverbaar zijn in 5 varianten:
· Visgraat groot 0.55
plankmaat 610mm x 150mm.
· Visgraat klein 0.55
plankmaat 410mm x100mm.
· Lange plank 0.55
plankmaat 152x230mm.
· Korte plank 0.30
plankmaat 122x230mm.  
· Rigid 0.55 plankmaat 152x230mm. Deze heeft een kliksysteem.

Alle 0.55 varianten zijn ook toepasbaar bij projecten waar gebruiksklasse 33 vereist is. Deze 5 varianten bieden enorm veel mogelijkheden. Eenheid in kleur, maar toch variatie in legwijze binnen één project. Hiernaast wandelen we even langs een aantal houtdessins van onze collectie PVC. De 5 nieuw toegevoegde dessins geselecteerd uit de best verkopende kleuren van de hele PVC markt."

De trend marmer & beton
"De PVC lijn is naast houtdessins ook uitgebreid met 10 nieuwe marmer- en betonlook dessins. Met name de marmerlook is een nieuwe trend binnen de gehele interieur branche. Als keukenblad, maar ook in stofdessins zie je dit patroon steeds vaker. Binnen onze PVC collectie waren al 2 marmer en 2 beton dessins die zowel in plank als tegel leverbaar zijn. 

De nieuw toegevoegde kleuren marmer- en betonlook zijn leverbaar in 2 tegel formaten.
·Formaat klein 45x91cm.
·Formaat groot 91x91cm.

Met name dit grote vierkante tegelformaat is tijdens de vloerendag vorige week maandag zeer enthousiast ontvangen. De variatie in de toegevoegde marmer en betonlook loopt van licht tot donker. Toepasbaar in vele interieurstijlen en door de toplaag van 0.55 ook prima toepasbaar voor projecten."

Welke lijm voor dryback PVC?
De Aanbevolen Lijm Gids (RAG) van F. Ball bevat lijmadviezen voor vloerbedekkingen van meer dan 200 internationale fabrikanten. Van vinyl, PVC, tapijt en tapijttegels, tot laminaat, hout en kurk.
Meer dan 6000 vloerbedekkingen zijn door F. Ball getest. Bovendien is de aanbevolen lijm daarna goedgekeurd door de desbetreffend fabrikant. Zoek de te leggen fabrikant en vloerbedekking op in de gids en kijk welke vloerlijm F. Ball èn de fabrikant adviseren. Kies met een gerust hart de juiste vloerlijm voor de klus. GEGARANDEERD de juiste keuze! Alle lijmadviezen zijn gratis. De Aanbevolen Lijm Gids (RAG) is:
Getest - Goedgekeurd - Aanbevolen - Gegarandeerd
Downloadbaar als app

· Verkrijgbaar als boekje, email sales@headlam.nl
· Downloaden via de website van F. Ball

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.