Volledig vernieuwde showroom te zien tijdens fabriekshow

Meubitrend zet deuren open voor bezoekers

Voor het eerst sinds de grote verhuizing opent Meubitrend de deuren van haar nieuwe fabriek en vernieuwde showroom. "Tijdens de Fabriekshow inspireren we de bezoekers door de kracht en kennis van Meubitrend. Vanaf de grote opening zal de showroom permanent geopend zijn en dienen als inspiratiecentrum voor onze drie merken Zizeau, Noowa en Luqz", laat Julia Birel van Meubitrend weten.

Drie dagen lang worden er rondleidingen door de fabriek en showroom gegeven. Het volledige productieproces wordt inzichtelijk gemaakt. Van de eerste houten plank, tot een splinternieuwe bank in de showroom. Onder het genot van een hapje en drankje mag iedere belangstellende kennis komen maken met de nieuwe collectie van Meubitrend.

Naast de presentatie van de fabriek en nieuwe showroom, is er ook de mogelijkheid om onze materiaal specialisten te ontmoeten en worden de nieuwste stoffen gepresenteerd!

"Vakmanschap en kwaliteit staan bij Meubitrend hoog in het vaandel, maar tijdens de Open Fabriekshow staan inspiratie en informatie op nummer één. Daarom zijn bij ons niet alleen de inkopers welkom, maar ook de verkopers. Wij geven tijdens de Open Fabrieksdagen waardevolle informatie en demonstraties, die men goed kan gebruiken op de werkvloer."

Meubitrend produceert al meer dan 40 jaar volledig in eigen beheer unieke meubelen van kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen.

Meld je hier aan.

Meer informatie:
Meubitrend
www.meubitrend.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven