Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Primeur voor Vermeer VerLICHT in ETC: Kundalini opent eerste showroom buiten Italië

Beminnen als het licht van de ogen. Dat gaat zeker op voor de stands van Vermeer VerLICHT, dat een tweede showroom in het ETC Design Center Europe heeft betrokken. Op de begane grond worden in de beide toonruimtes inmiddels drie verlichtingsmerken geshowd. Naast Quasar en Terzani vertegenwoordigen Paul en Pauline Vermeer nu ook Kdln, dat staat voor Kundalini. "Het is een kosmopolitisch design, een hip en modern verlichtingsmerk", laat lichtadviseur Paul Vermeer weten.

Paul Vermeer in de nieuwe showroom die hij in het ETC in gebruik heft genomen.

Schuin tegenover de huidige stand is een showroom van 10 m2 ingericht met alleen maar verlichtingsproducten van Kundalini. Om meer naamsbekendheid aan het nieuwe merk te geven, verlootte Vermeer VerLICHT tijdens de ETC Design Experience-dagen onder alle bezoekers die hun visitekaartje achterlieten een tafellamp van genoemd merk. "Zo'n tafellamp koop je voor 235 euro excl. BTW. Qua instapprijs is Kundalini vriendelijk geprijsd. Het merk maakt bijzondere ontwerpen, zoals deze booglamp", vertelt Paul, terwijl hij de lichtbron van dichtbij laat zien.

Kundalini Tatu.

"Het is een Italiaanse fabrikant (uit Milaan) die niet alleen met aansprekende ontwerpers werkt, maar ook met beginnende designers die hun vak verstaan. De showroom die we hier in het ETC in gebruik hebben genomen is de eerste van dit merk buiten Italië. Over een maand komen er weer nieuwe modellen binnen, dan zullen we de net ingerichte showroom weer flink moeten verbouwen", weet Paul nu al.

Kundalini Azou.

Quasar en Terzani zijn (de twee) andere toonaangevende verlichtingsmerken. Volgens Paul maakt Quasar in Giessen pareltjes van lampen van diverse ontwerpers uit de hele wereld. "Ontwerpers zoals onder andere Jan Pauwels, Daniel Becker, Edward van Vliet, Clemens Rameckers en Arnold van Geuns van Ravage, Ralf Frickel, Sybille van Gammeren, Malika Novi", somde hij in een eerder interview met Wonen360 op. "Quasar is daarmee een Nederlands kwaliteitsproduct met internationale allure."
Met een lamp van Quasar koop je naar de mening van Paul unieke verlichting die naar bijna iedere wens kan worden aangepast. "Ook als de lamp niet brandt, zijn de ontwerpen kunst op zich."

Met Terzani heeft Vermeer VerLICHT een Italiaans kwaliteitsproduct dat met eerlijke materialen als loodkristal, 24 karaat vergulde metalen, zilver en messing prachtig designs maakt. Paul: "Luxueuze verlichting zit in de genen van Terzani. Waarbij men continu met nieuwe productiemethodes en vooruitstrevende ideeën manieren zoekt om unieke licht kunstwerken te realiseren. Terzani is bekend voor design dat staat voor een sculptuur van licht, schaduw en beweging die de ruimte een nieuwe dementie geeft. De stand in het ETC is zo ingericht dat de bezoeker dit effect kan ervaren van de Terzani verlichting."

In de showroom in het ETC Design Centre Europe is Paul Vermeer iedere maandag aanwezig. Op afspraak kun je ook op een andere dag de collectie komen bekijken.

Bekijk hier een filmpje van de nieuwe showroom op Facebook.

Meer informatie:
Vermeer VerLICHT
ETC stand 216a
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 621 172 526
www.vermeerverlicht.nl
info@vermeerverlicht.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven