Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Boxspring op maat zorgt voor betere nachtrust

Veel mensen ervaren problemen met slapen. Ze liggen bijvoorbeeld niet comfortabel op hun huidige matras. Het probleem kan ook bij het bed liggen: misschien is een horizontale houding net niet helemaal optimaal. Bij mensen die samen slapen met hun partner kunnen andere problemen een rol spelen. Zo kunnen ze een slechtere nachtrust hebben omdat het matras in het midden wat doorzakt of slapen ze slechter omdat hun partner snurkt. Gelukkig kunnen de klanten veel doen aan een slechte nachtrust. Met een boxspring op maat los je de meeste slaapproblemen snel en effectief op.Eigen matras kiezen

Een boxspring wordt vaak verkocht met of zonder matras. In de meeste gevallen kan de klant zelf het matras bij de boxspring uitkiezen. Bij een boxspring op maat is dat natuurlijk altijd het geval. Een groot voordeel is dat je dit apart kunt doen bij een tweepersoons boxspring op maat. Dan kunnen beide partners bijvoorbeeld een ander matras kiezen, aangezien het bed toch uit twee delen bestaat. Zo slapen beide partners prettig en kunnen ze een eigen houding aannemen die ze gewend zijn afgestemd op hun matras.

Eenheid in de slaapkamer
Een boxspring heeft meerdere voordelen. Het oogt veel rustiger dan een gewoon bed in de slaapkamer. Dat komt omdat een boxspring een geheel vormt. Ook als het bed uit losse delen bestaat, passen deze naadloos bij elkaar. Door de eenheid in de slaapkamer kom je er sneller tot rust en kun je je beter ontspannen. De rust blijft ook in de slaapkamer, want ook als je situatie veranderd blijft een hoog laag boxspring altijd bij je passen. Zelfs als je thuiszorg nodig krijgt, hoef je geen ander bed te kopen.Minder stof
Een boxspring is laag, waardoor er haast geen stof onder komt. De boxsprings op maat hebben echter nog een voordeel: er zitten wieltjes onder. De bedden kunnen dus eenvoudig worden verplaatst om eronder te kunnen schoonmaken en stofzuigen. Daardoor zorgen deze boxsprings voor minder stof in de slaapkamer. Heeft de klant een allergie? Laat ze dan kiezen voor een gladde afwerking en voor een speciale bovenlaag van matras, dekens en kussens. Zo is de slaapkamer praktisch stofvrij en slaapt de allergische persoon een stuk rustiger en dieper.

Een hoog laag boxspring kan veel oorzaken van slapeloosheid oplossen. Doordat het bed helemaal verstelbaar is, slaap je altijd in de optimale houding. In combinatie met de andere vele voordelen van een boxspring op maat slaapt de eindgebruiker lekker, rustig en diep. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven