Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Marie-Gon deelt gratis kleurmagazine uit

Interieurstyliste en kleurspecialist Marie-Gon Vos heeft de afgelopen 20 jaar ruim 500 interieuradviesgesprekken gevoerd. Ze wilt nu haar kennis en ervaringen delen met haar conculega's middels een magazine.
Marie-Gon woont het grootste gedeelte van het jaar in India en doet dit ook geregeld door middel van online masterclasses.



"Als kleurexpert vind ik de waarde en werking van kleur erg onderschat. Kleur brengt veel teweeg, vooral onbewust. Waarom kopen mensen een bepaald product wel of niet? De gekozen kleur beïnvloed die keuze enorm", vertelt Marie-Gon. "Ik ben gaan praten met creatieve mensen uit mijn netwerk, en heb deze gesprekken aan elkaar geregen met veel info over kleur. Het werkt verhelderend om een beetje afstand te nemen, en te kijken hoe kleur voor jouw merk werkt. Als alle kleurkeuzes die je binnen je bedrijf moet maken goed zijn, zal je klant beter begrijpen wie je bent en zich aangetrokken voelen."
Dit is allemaal te lezen in het magazine van de kleurexpert. "Het magazine kan gemakkelijk gedownload worden zowel in het Nederlands als in het Engels."

Webinar
Marie-Gon geeft binnenkort een trendwebinar voor Silestone. "8 oktober houdt ik een gratis webinar voor Silestone by Cosentino. De nieuwste Loft collectie wordt op dat moment onthuld, verweven met de laatste interieurtrends in keukens en badkamers. Silestone bestaat voor meer dan 90% uit quartz en heeft ideale eigenschappen, zoals vuil-, zuur-, schok- en kraswerend. Het is een eyecatcher in het hele interieur, ook als vloer of wandbekleding. Branchegenoten kunnen middels het volgen van de webinar de mogelijkheden van Silestone zien en zo hun inspiratie op doen." 

Aanmelden voor het webinar kan hier.

Meer informatie:
Marie-Gon
mg@marie-gon.com 
www.marie-gon.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.