Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Sales manager kijkt terug op geslaagde ETC Design Experience

Kees Wolffensperger van ORAC Decor: "Dinsdag was het een komen en gaan van klanten"

De ETC Design Experience-dagen, die op zondag 20, maandag 21 en dinsdag 22 september werden gehouden, zijn achter de rug. Voor de eerste keer sinds jaren zonder consumentendag op de zondag. Hoewel het volgens verwachting minder druk was dan op voorgaande edities van het ETC, kijken de meeste exposanten toch tevreden terug. En van hen is Kees Wolffensperger, die als Sales Manager namens ORAC Decor de belangen van het Belgische bedrijf in Nederland behartigt. "Ik heb veel aanloop gehad. Dinsdagochtend was het een komen en gaan van belangstellenden."

Kees Wolffensperger poseert bij een roze wandafwerking met 3D wallcoverings panelen, waarvoor verschillende bezoekers speciaal waren komen kijken.

ORAC is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige 3D-decoraties. Het biedt een breed assortiment plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen zoals profielen voor indirecte verlichting. Deze producten worden gedistribueerd in meer dan 90 landen over de hele wereld. ORAC wil creativiteit stimuleren en gebruikers inspireren om uitzonderlijke ruimtes te creëren die hun persoonlijkheid benadrukken.

Digitale snelweg
Het is dinsdagmiddag rond half 3 uur als we de stand van ORAC binnenlopen. "Ik heb door alle drukte nog maar net geluncht", geeft Kees aan. "Het is een komen en gaan van geïnteresseerde bezoekers. Normaal is de dinsdag een wat rustiger dag.
De kwaliteit van het bezoek is ook erg hoog; je merkt dat iedereen doelgericht binnen komt wandelen. Opvallend is verder dat veel mensen zich goed voorbereiden, vooraf via de digitale snelweg hebben laten informeren, ook onder andere via jullie nieuwsplatform Wonen360. Verder hadden we via Instagram aandacht gevraagd voor een roze wandafwerking met 3D wallcoverings panelen. Ik merkte echt dat ze langs kwamen om die in het echt te komen bewonderen. En dan is het mooi als je reacties krijgt van 'in het echt is hij nog mooier'.
Terugkijkend kunnen we alleen maar tevreden zijn. Ook over het feit dat het ETC de boel heel goed en vooral ook coronaproof had neergezet. Alleen maar lof dus", besluit een tevreden Kees Wolffensperger.

Voorafgaand aan de ETC Design Expercience-dagen verscheen via Wonen360 het artikel: "Interieurtrends veranderen snel; diepte en structuur mogen weer op wanden en plafonds" 

Meer informatie:
ORAC Decor
Biekorfstraat 32
B-8400 Oostende
T +32 59 80 32 52
info@oracdecor.com
www.oracdecor.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven