Slaapspecialist verkozen tot Beste Winkelketen

Gisteren, dinsdag 22 september, vond het (online) Retail Outlook Event plaats. Op deze bijeenkomst, georganiseerd door ABN AMRO, werden de beste winkelketens van Nederland bekend gemaakt. Zo ook in de categorie slapen. Op deze uitverkiezing werd Beddenreus uitgeroepen tot beste winkelketen van het land. Dit betekent dat slaapspecialist op de nominatie staat om overall winnaar te worden van de Beste Winkelketen van Nederland award.In de afgelopen vier maanden beoordeelden ruim 240.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. Beddenreus kreeg veruit de hoogste waardering in de categorie Slapen en bleef andere winkelformules voor. Ronald Voogt, algemeen directeur Beddenreus, is erg trots op deze uitslag. “Beddenreus maakt het voor klanten simpel door goed slapen betaalbaar te maken. We zijn heel blij dat onze klanten dat steeds meer herkennen getuige deze fantastische prijs."

Door het winnen van de titel maakt Beddenreus kans op de overall titel. De winnaars van de categorieprijzen zijn namelijk genomineerd om winnaar te worden van de titel ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland award, de ABN AMRO Webshop Award the Netherlands en ABN AMRO Retailer of the Year award. Op donderdag 29 oktober 2020 worden deze drie awards uitgereikt.

Meer informatie:
Beddenreus
www.beddenreus.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.