Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met drie winkels in heel Amsterdam als nieuwe servicepunten

Verfspeciaalzaken treden toe tot Onlineverf.nl

Met ingang van 1 oktober 2020 treden de drie Amsterdamse Verfspeciaalzaken Engels toe als servicepunt van Nederlands snelst groeiende online verfwinkel, Onlineverf.nl. Met winkels aan de Van Hallstraat in Amsterdam West, de Elandsgracht in het Centrum van Amsterdam en de Slijperweg in Amsterdam Noord verstaat Engels al decennia lang het schildersvak als geen ander. Voor Rolf Engels een logische stap toe te treden tot Onlineverf.nl. “Internet is niet meer weg te denken. Wij denken dat door de komst van internet het aantal online aankopen toeneemt. Een combinatie van een winkel en een webwinkel is een logische stap”, aldus Engels. “Clicks and bricks; zo zien wij dat; met online shoppen en consumenten in de winkel, toch de consument kunnen bedienen en samen een betere service leveren.”



De voordelen om zich als servicepunt te profileren zijn voor Engels helder; “Deze online formule zorgt voor een nog betere online vindbaarheid , juist ook van mijn winkels. Daarmee zal de traffic naar mijn winkels vergroten, zeker de consumenten uit groot Amsterdam komen dan sneller naar één van de drie servicepunten in heel Amsterdam.”

Bij Onlineverf.nl. bestelt de klant via de webshop in een paar clicks alle soorten en merken verf en ook schilder benodigdheden worden thuisbezorgd. Wil je technisch of persoonlijk advies of direct aan de slag dan kan je terecht in één van de servicepunten van de webshop, verspreidt door heel het land. Ook voor het afhalen van je webshop bestelling kan je naar deze servicepunten. Zowel de webshop Onlineverf.nl als alle servicepunten worden ondersteund door fabrikanten als Akzo Nobel, PPG en Wijzonol.

Meer informatie:
Onlineverf.nl
www.onlineverf.nl 

Publicatiedatum: