Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Artelux gaat voor knap Luxury Living

Het stadse hotelleven staat centraal in de uitgewerkte stijl ‘Luxury Living’ waar de nieuwe collectie aanvulling van Artelux aan is opgedragen. Een warme, rijke uitstraling door hoogwaardige materialen als velvet, marmer en donker hout. Uitgewerkt in een collectie voor thuis, zodat je je altijd kunt omringen met de luxe en rijkheid van onderweg. Toegankelijke klasse, onderhoudsvriendelijk, probleemloos en functioneel. De rijke en aaibare stoffen zijn naast sfeerverhogende eyecatchers ook bijzonder geschikt voor de verbetering van de akoestiek en dragen zodoende maximaal bij aan een aangenaam woonklimaat.De Artelux collectie aanvulling komt wederom van eigen hand, ontwikkeld door Artelux designers met gevoel voor drama zonder de essentie uit het oog te verliezen. Over the top, theatraal, rijk, glorieus maar dan subtiel afgevlakt, zodat het past binnen de Artelux filosofie. De kunst om de juiste snaar te raken is onze designers niet vreemd. Knap chique met enige Artelux nuancering. En juist dat maakt het verschil! Drukdessins Ficus en Fauna zijn de smaakmakers van de Luxury Living collectie. Een all over drukdessin, Ficus op een rijke, zachte velours en Fauna op een lichte inbetween.

We kiezen voor rijke materialen en bijzondere technieken als een slingerweefsel dat resulteert in een open structuur. Er is aandacht voor het textiele ambacht zijn terug te zien in de nieuwe collectie aanvulling. Hop (slingerweefsel), Wilg (dim out) en Zilver (melangé) zijn doektechnisch de paradepaardjes.

Een Koninklijk kleurenpalet zorgt voor net dat beetje extra en speelt een hoofdrol in deze collectie. Een chique uitstraling zoals in de boetiekhotels wordt gecreëerd door warme tinten, dé manier om sfeer neer te zetten. Rijke tinten als donkerblauw, saliegroen, goudgeel en koper lopen als een rode draad door de knappe wereld van Luxury Living. Naast het noemenswaardige kleurenpalet biedt Distel het beste uit twee werelden. 100% pes met een maximaal linnen uitstraling en is de kwaliteit Venkel een prachtig aaibare chenille kwaliteit.Warme kleuren als oker, goud, aubergine en koper. Gepoederde tinten die zo onlosmakelijk verbonden zijn aan velvetstoffen. Zacht en soft. Rijke en luxe.

Nachtelijk blauw, eucalyptus groen, diep zwart. Rijke zware kleuren die een ongekende luxe met zich mee brengen vaak ook weer in combinatie met aaibare materialen. Venkel sluit hier naadloos op aan.

Goud en groen zijn door het enorme contrast een waanzinnige combinatie. Je ziet veelzijdig groen terug in de natuur bij gras, planten, bloemen en bomen. Ze staat symbool voor evenwicht en harmonie. Goud daarentegen is meer kunstmatig. Zeldzaam en niet zondermeer voor de hand liggend. Hierdoor is er associatie met luxe en rijkdom te vinden in het kleurenpalet van bijvoorbeeld Distel en Venkel.

Naturellen zijn rechtstreeks uit de natuur, ongekunsteld, sober, plain en altijd een goed idee. De uniereeksen uit de nieuwe Artelux aanvulling biedt een ruime keuze aan naturellen die onderling schitterend combineren. Tip! Ook met een touch of rijkdom in de trant van een slubje (Salie), een melangé accent (Zilver) of bijzonder verwerkt als bij het eerder genoemd, open slingerweefsel Hop.

Meer informatie:
Artelux
www.artelux.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven