Poggenpohl en Hettich gaan samenwerken

Poggenpohl en Hettich gaan naar eigen zeggen samen baanbrekende, innovatieve producten ontwikkelen. Op de beurs Küchenmeile presenteert Poggenpohl de productinnovatie, die samen met Hettich werd ontwikkeld.

In de toekomst zal Poggenpohl voor essentiële onderdelen van zijn portfolio voor de deskundigheid van beslagspecialist Hettich kiezen. Door deze nieuwe samenwerking geven beide bedrijven een duidelijk strategisch statement af.Directeur Ralf Marohn van Poggenpohl licht toe: "De naam Poggenpohl staat voor topkwaliteit, vakmanschap en toekomstgericht design. Met Hettich hebben wij gekozen voor een innovatieve leverancier die op uitstekende wijze voldoet aan de hoge eisen die Poggenpohl als premiumproducent stelt. Met deze samenwerking zet Poggenpohl nu weer een belangrijke stap in de toekomst op het gebied van schuifladen- en ladegeleidersdesign."

Ook Uwe Kreidel, directeur van Hettich Marketing- und Vertriebs GmbH, Vlotho, is verheugd over het succesvolle begin van de samenwerking: "Poggenpohl is het oudste en bekendste keukenmerk van de wereld en speelt een belangrijke voortrekkersrol op het gebied van premium en luxe keukens. Samen met Poggenpohl willen wij voortaan de beste oplossingen realiseren die een topkeukenproducent zijn klanten wereldwijd kan bieden."

Tijdens de Küchenmeile zal Poggenpohl zijn partners exclusief informeren over de gezamenlijke productontwikkeling met Hettich

Bron: moebelkultur.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven