Nieuwe naam bekend voor Arsenaal in Grave

Aard Keijser en Lonneke v/d Weyden: "Een ontmoetingsplek waar het draait om beleving"

Begin 2021 zullen de deuren worden geopend van Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen.

Impressie nieuwe entree Nidum - copyright Studio Kees Marcelis

Het rijksmonument zal diverse showrooms, stores, restaurant Ovum en een boetiekhotel gaan huisvesten. Ook wordt het een locatie voor diverse evenementen en wisselende exposities. Initiatiefnemers en eigenaren Aard Keijser en Lonneke van der Weyden: "Nidum moet echt een ontmoetingsplek worden waar het draait om beleving en inspiratie, een plaats waar mensen en bedrijven zich thuis voelen."
Naast Keijser&Co, het interieurbedrijf van Aard en Lonneke, zullen diverse andere partners uit uiteenlopende branches zich in het pand vestigen, om de beleving compleet te maken.

House of inspiration
Nidum heeft iedere bezoeker iets te bieden: inspiratie in de showrooms, wisselende kunstexposities, mooie geschenken in de shop en een lunch of diner in restaurant Ovum. Een bezoek kan eventueel worden uitgebreid met een overnachting in het boetiekhotel. Lonneke: "Nidum is voor iedereen. Voor professionals die een project willen inrichten en voor consumenten die inspiratie voor hun interieur willen opdoen. House of inspiration, zoals wij Nidum noemen, is een passende omschrijving voor deze unieke locatie waar je alles onder één dak hebt voor een inspirerend bezoek."

Evenementen
Ovum, het restaurant van Nidum, is de ideale partner voor evenementen. Dankzij de karakteristieke uitstraling van het monumentale Arsenaal worden bruiloften, feesten, private dining en zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau getild.

Meer informatie:
Nidum
www.keijserenco.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.