Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
High-end decoratiebedrijf Gardeco brengt nieuw werk uit

Keramisch kunstobject geïnspireerd op de golfbrekers in de badplaats Cadzand

Gardeco, gespecialiseerd in high-end decoratie, heeft onder de naam Cadzand een nieuw werk uitgebracht dat zeker interessant is voor de Nederlandse markt. Het object is vernoemd naar de badplaats en geïnspireerd door de golfbrekers in Cadzand van het Nederlandse bedrijf Xbloc die dezelfde vorm hebben", laat woordvoerster Maya Deprez weten.

Cadzand is een werk van autodidactisch keramiste Vicky Courtens (1974). Zij startte in 2017 haar eigen laboratorium voor keramiekontwerp. Ze gebruikt computertechnologie om prototypes te ontwerpen en werkt haar stukken af ​​met traditionele ambachtelijke productiemethoden. Haar werk bestaat uit duurzame en tijdloze ontwerpen die stuk voor stuk handgemaakt en zeer uniek zijn. De kunstenaar verrast de toeschouwer met leuke en opvallende keramiekstukken die uitnodigen tot nader onderzoek. 


Vicky is voornamelijk geïnspireerd door de natuur, maar ook door door de mens gemaakte objecten die in de natuur te vinden zijn, oriëntatiepunten zoals golfbrekers, torens, boeien... die het anders vlakke oppervlak van de horizon veranderen.

Cadzand is een keramisch kunstobject van de Belgische kunstenaar Vicky Courtens. Het is geïnspireerd op de golfbrekers in de Nederlandse badplaats Cadzand. Het is een tijdloos stuk dat de toeschouwer verrast met zijn minimalistische en opvallende ontwerp en het nodigt uit om nader te bekijken.

Op 3 september jl. verscheen een interview met Jan Simaey van Gardeco. Klik hier om dat verhaal te lezen.

Meer informatie:
Gardeco
Molendamstraat 12
8210 Zedelgem
+32 50 82 77 62
info@gardeco.eu
www.gardeco.eu