Bedrijf zat nog maar een week op haar nieuwe stek toen het onheilspellende bericht binnenkwam

Beton-Lab zit met de handen in het haar: "Binnen twee weken moeten we verhuizen!"

Het team van Beton-Lab, gespecialiseerd in betonproductdesign, heeft slapeloze nachten. De medewerkers moeten binnen een paar weken een andere locatie hebben gevonden, anders staan ze op straat. En dat nadat ze nog maar een week op hun nieuwe stek zaten toen ze te horen kregen dat de huur werd opgezegd.

Beton-Lab maakt handgemaakte exclusieve betonnen meubels, accessoires en verlichting voor in- en exterieur. Het bedrijf is van Marjolein Deurloo en haar man Jan-Paul (foto). "Toen we 2,5 jaar geleden begonnen aan het verwezenlijken van onze droom, leek antikraak huren een logische stap. Een keuze die ook nu nog commercieel en duurzaam te verdedigen is. Daarnaast heeft het ons mooie plekken geboden. We startten in een oud schoolgebouw, wat een perfecte plek was voor de start, kwamen toen in een rauwe en inspirerende plek midden in de stad en nu hebben we ons eigen paleis ten zuiden van Utrecht. De onzekerheid van een onbekende korte opzegtermijn neem je op de koop toe. Nu echter, slaat even het noodlot toe. Één week na verhuizing kregen we alweer bericht dat we weg moesten. Met nog maar twee weken te gaan, vragen wij eenieder of hij of zij mee wilt denken in het vinden van een nieuwe plek om te werken!"

Beton-Lab heeft de volgende 'eisen':
<1000,- per maand voor huur en g/w/l
Begane grond
In of om Utrecht
>100m2

"Uiteraard wordt de gouden tip beloond!", geven Marjolein en Jan-Paul aan.

Meer informatie:
Beton-Lab
Catharijnesingel 57
3511 GE Utrecht
www.beton-lab.com
info@beton-lab.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.