Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bart Brugman presenteert vier nieuwe merken tijdens ETC Design Experience - dagen

Dit jaar is agent Bart Brugman de trotse importeur voor Nederland geworden van 2 stoffenmerken en 2 behangmerken. "Door het virus is de lancering ervan een beetje in de soep gelopen. Het komende najaarsevent in het ETC Design Center is een mooie gelegenheid om deze merken alsnog te introduceren", laat Bart weten.Het Engelse stoffenmerk Ian Sanderson Textiles is geen nieuwe naam voor de Nederlandse markt maar is wel nieuw in Bart Brugman's portfolio.

George Spencer Designs, eveneens uit Engeland, is voor de Nederlandse markt wel nieuw. Dit stoffenmerk is samen met 3 andere merken onderdeel van de Edward Alexander Group, welke groep de toekomst wil waarborgen van het Britse ambacht in het interieur.

Les Dominotiers uit Parijs en FEATHR uit Finland zijn gespecialiseerd in behang en met name in murals, die in alle mogelijke maten op bestelling worden gemaakt.

Bart Brugman verandert tweemaal per jaar zijn showroom in het ETC en uiteraard hebben deze nieuwe merken een mooi plekje gekregen, naast de merken die al veel langer worden gedistribueerd, zoals Cole & Son, Lelièvre Paris, Lewis & Wood en Gainsborough Silk Weaving.

Meer informatie:
Bart Brugman
www.bartbrugman.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven