Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bart Brugman presenteert vier nieuwe merken tijdens ETC Design Experience - dagen

Dit jaar is agent Bart Brugman de trotse importeur voor Nederland geworden van 2 stoffenmerken en 2 behangmerken. "Door het virus is de lancering ervan een beetje in de soep gelopen. Het komende najaarsevent in het ETC Design Center is een mooie gelegenheid om deze merken alsnog te introduceren", laat Bart weten.



Het Engelse stoffenmerk Ian Sanderson Textiles is geen nieuwe naam voor de Nederlandse markt maar is wel nieuw in Bart Brugman's portfolio.

George Spencer Designs, eveneens uit Engeland, is voor de Nederlandse markt wel nieuw. Dit stoffenmerk is samen met 3 andere merken onderdeel van de Edward Alexander Group, welke groep de toekomst wil waarborgen van het Britse ambacht in het interieur.

Les Dominotiers uit Parijs en FEATHR uit Finland zijn gespecialiseerd in behang en met name in murals, die in alle mogelijke maten op bestelling worden gemaakt.

Bart Brugman verandert tweemaal per jaar zijn showroom in het ETC en uiteraard hebben deze nieuwe merken een mooi plekje gekregen, naast de merken die al veel langer worden gedistribueerd, zoals Cole & Son, Lelièvre Paris, Lewis & Wood en Gainsborough Silk Weaving.

Meer informatie:
Bart Brugman
www.bartbrugman.com

Publicatiedatum: