Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

Architect@Work boven verwachting goed

Architect@Work opende afgelopen woensdag haar deuren voor twee dagen om exposanten de mogelijkheid te geven de laatste noviteiten te tonen aan vakbezoekers. De architectenbeurs was een van de eerste in de branche na de lockdown begin dit jaar. De locatie van het vakevenement was het Rotterdamse Ahoy. Hier was genoeg ruimte om aan alle COVID19-maatregelen te voldoen.


Bekijk hier de fotoreportage.

Vele bezoekers en exposanten waren blij vanwege het feit dat er weer een mogelijkheid was elkaar te zien, noviteiten te tonen en bij te praten.
Volgens Nathalie Sandra, group exhibition manager, was het een geslaagde beurs, ondanks de beperkingen die er waren. "Dit is precies hoe we het hadden verwacht, eigenlijk is het boven verwachting gegaan. We merken dat de kwaliteit van de bezoekers erg hoog was. Iedere bezoeker die de beurs heeft bezocht kwam met een bepaald doel. Sommige exposanten geven zelfs aan dat ze meer dan 50% van de bezoekers klant hebben zien worden van hun bedrijf."


Nathalie Sandra, group exhibition manager van Architect@Work. 

Het bezoekersaantal woensdag was 38% minder dan de voorgaande editie (die van donderdag zijn nog niet bekend). Dit staat ongeveer in verhouding met het aantal exposanten. "Op de vorige editie stonden 280 exposanten, dit zijn er nu een ruime honderd minder: 172 om precies te zijn. Gezien de coronaperiode waarin we verkeren is dit een mooi percentage en ook aantal", vindt Nathalie.

Online verder
De fysieke beurs mag dan na twee dagen afgelopen zijn, online gaat deze nog verder. Via de login op de website kunnen exposanten en bezoekers tot en met 25 september contact met elkaar leggen. 
"Alle seminars hebben we ook opgenomen zodat deze later nogmaals eens bekeken kunnen worden. Dit voor degene die ze gemist hebben of bij hebben gewoond maar ze nogmaals willen zien."