'Vectorworks maakt het complexe eenvoudig'

Vectorworks, Inc, een internationale CAD/BIM-softwareontwikkelaar voor architectuur, interieur, landschapsontwerp en entertainment, brengt de nieuwe edities van Vectorworks uit. Deze biedt momenteel in 85 landen een verbeterde gebruikerservaring aan bij ontwerpers.

Dr. Biplab Sarkar, CEO van Vectorworks, Inc: “Vectorworks 2021 is een nieuwe mijlpaal in onze missie om de beste CAD/BIM-software voor de bouw-, landschap- en entertainmentprofessional te maken. De slagzin ‘Maak het complexe eenvoudig’ vat het mooi samen: voor Versie 2021 herwerkten we onze vaakst gebruikte gereedschappen tot krachtige en flexibele tools voor elke ontwerper.”Innovaties
De nieuwe versie bevat velen verschillende noviteiten. Zo kan er onder andere sneller getekend worden met behulp van het Zwevend menu, navigeren grote bestanden sneller dankzij een verbeterde Vectorworks Graphics Module en kan er voor elke Landschapszone ook in de diepte gewerkt worden.

De Engelstalige versie is vanaf woensdag 16 september wereldwijd beschikbaar. De Nederlandstalige, Franstalige en Poolstalige versies, van officiële verdeler Design Express, volgen op donderdag 29 oktober 2020.
Vectorworks, Inc
Vectorworks, Inc. maakt deel uit van The Nemetschek Group en opereert vanuit de hoofdzetel in Columbia, Maryland in de Verenigde Staten. Zij ondersteunen meer dan 685.000 ontwerpers op Mac en Windows in 85 landen.

Design Express
Design Express steunt ontwerpers in architectuur, interieur, landschap en entertainment. Dat doen ze door flexibele en gebruiksvriendelijke software aan te bieden die hun ondersteunt. Zij hebben kantoren in Mechelen, Hasselt, Gouda, Parijs en Warschau. Het belangrijkste product van hen is Vectorworks van de gelijknamige fabrikant Vectorworks, Inc.Meer informatie
Vectorworks, Inc
www.vectorworks.nl

Design Express
sales.nl@designexpress.eu
sales.be@designexpress.eu
www.designexpress.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.