Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aurelia Design opent vernieuwde showroom in ETC

"It's a New Season... It's a New Day!" Met deze woorden opende designer Aurelia Ebbe haar gerestylde showroom in het ETC Design Center. Afgelopen zomer heeft het team van La Aurelia Design de ruimte een opvallende make-over gegeven.



La Aurelia Brand Boutique
"Na 2 jaar was het tijd voor een andere presentatie, met kenmerkende nieuwe Design-Wallpapers. Er is een transformatie gemaakt naar een heerlijke La Aurelia Brand Boutique", aldus Aurelia. "Van hieruit kunnen we nog beter stijlvolle-collecties-op-maat presenteren aan de (inter-)nationale interieur branche."

Haute Couture Service
De klant van vandaag heeft nog meer de behoefte aan persoonlijk advies op maat. Of dit nu voor hospitality is of een projectinrichting. "Wij denken met de klant mee over een onderscheidend ontwerp op hoog niveau. Iets dat past bij hun persoonlijkheid en manier van werken of leven. La Aurelia Design biedt haar klant een 'Haute Couture Service'. Aan de hand van onze bestaande designs creƫren wij de juiste look, met een perfecte pasvorm en de daarbij behorende persoonlijke service. Zo krijgt de klant een uniek Wallpaper-exemplaar."

La Aurelia Design laat in haar nieuwe Brand Boutique diverse maatwerk-mogelijkheden zien. Naast de vertrouwde modellen toont zij ook verschillende materiaalsoorten zoals het makkelijk te plakken vliesbehang, maar ook het krasvaste projectbehang zonder naden.



Design Experience Days - Najaarsbeurs
Dit alles is te bewonderen tijdens de Design Experience dagen, op 20-21-22 september in het ETC Design Center, te Culemborg. Tijdens deze 3-daagse najaarsbeurs voor de vakspecialist, nemen Aurelia Ebbe en team, extra de tijd voor de professional om de noviteiten te presenteren. Registratie is verplicht en kan via de website van het ETC Design Center. Tevens is de vernieuwde Brand Boutique iedere maandag open tijdens Trade Days in Culemborg. Op overige werkdagen is de Studio annex Showroom in Almere open

Meer informatie:
La Aurelia Design 
www.la-aurelia.com

Publicatiedatum: