Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ingrid van Schooten van vt wonen&design beurs:

"Naast consumenten hebben wij voor deze editie ook aan de zakelijke markt gedacht"

Van 1 t/m 31 oktober vindt de àllereerste online editie van de vt wonen&design beurs plaats. "De hele maand staat in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober vinden er ook allerlei happenings plaats. Dat doen we natuurlijk samen met de mooiste woonmerken van Nederland", vertelt Ingrid van Schooten.


Eventmanager Ingrid van Schooten van vt wonen&design beurs.

Inmiddels is er al een lange lijst met deelnemers aangesloten. "Tot nu toe zijn er wekelijks nieuwe aanmeldingen geweest en zitten we intussen op meer dan 110. Na dit getal ben ik de tel kwijtgeraakt", vertelt Ingrid van Schooten lachend. "Denk hierbij aan grote merken, kleine bedrijven maar ook nieuwkomers die juist online hun kansen zien."

"We zijn druk bezig geweest met alle voorbereidingen afgelopen week. Door het hele land hebben we video's opgenomen bij onze exposanten die we kunnen laten zien aan de virtuele bezoekers." Naast dat er opnames zijn gemaakt zullen er ook ruim 70 livestreams zijn. Via deze weg kunnen de bezoekers hun directe vragen stellen. Volgens Ingrid mocht dit wel vaker voorkomen voor een volgende keer. "De beurs had voor mij honderd procent perfect geweest als we meer live streams konden doen. Maar helaas gaat hier zoveel tijd overheen van voorbereiding met techniek etc. dat dit niet in dit tijdsbestek haalbaar was."

Ook heeft de organisatie gedacht aan de B2B kanten van de markt. "We hebben voor de consumenten meer dan duizend lezingen over van alles en nog wat maar voor de zakelijke markt hebben wij ook een lezing. Samen met een eindstudentengroep van het Fontys college presenteert Christine Boland een gelegenheidspresentatie. Deze lezing zal gaan over wat we van de woonconsument kunnen verwachten na corona."

Over enkele weken start de online editie van de grootste consumenten woonbeurs van Nederland.

Meer informatie:
vt wonen&design beurs
www.vtwonenendesignbeurs.nl