Headlam lanceert nieuwe PVC lijn tijdens Voel je Thuis Vloerendagen

Maandag was de eerste Headlam Voel je Thuis Vloerendag in het servicecenter Rotterdam. Geen reguliere beurs of huisshow, maar dit keer persoonlijker en net even anders. Even op visite bij één van de filialen van Headlam waarbij rustig de tijd genomen werd om al het nieuws te vertellen en uitgebreid te presenteren. Vooraf reserveren was wel een eis, om zo drukte te voorkomen en voor iedereen het één op één moment met vertegenwoordiger te kunnen garanderen. Op deze manier was ook de anderhalve meter afstandsregel goed toe te passen.Speciale aandacht ging maandag naar de lancering van de nieuwste lifestyle-interior PVC lijn die hier voor het eerst aan iedereen getoond werd. Deze lijn bestond reeds uit 38 sku’s en is nu ruim verdubbeld naar in totaal 80 sku’s. De collectie is verbreed met o.a. vijf nieuwe hout dessins. De nu in totaal 12 houtdessins zijn leverbaar in vijf varianten, Als visgraat groot en visgraat klein, tevens lange en korte plank en daarnaast in de Rigid variant. Deze keuzemogelijkheid biedt enorm veel mogelijkheden. Daarnaast zijn aan de collectie tien beton- en marmerlook dessins toegevoegd. Deze zijn verkrijgbaar in de nieuwe tegelformaten 45x91cm en het vierkante formaat 91x91cm. Met name deze speciale tegelformaten werden maandag enthousiast ontvangen.

De verbreding van de lifestyle-interior PVC lijn heeft geresulteerd tot een onevenaarbare collectie met 80 PVC items gepresenteerd op nog geen 1m².  De eerste displays van deze nieuwe PVC collectie zullen volgende week al uitgeleverd worden. Geheel in nieuwe look met Headlam slogan Voel je Thuis.

De gehele collectie laminaat Rose, Rose Wide en Rose Basic behoort ook tot de collecties die nu gepresenteerd worden in de nieuwste vloeren presentatielijn van Headlam, De “Voel Je Thuis” lijn.Naast de nieuwste lijn PVC van lifestyle-interior ontbrak ook de COREtec collectie uiteraard niet op deze vloerendag. De zon scheen, dus de COREtec On The Road bus werd buiten uitgepakt. De gehele Ceratouch lijn, de jongste telg uit de COREtec stone collectie, was zo voor iedereen goed te bekijken. Wil je meer weten over deze collectie? Kom dan deze prachtige presentatie in het echt bekijken of vraag naar de mogelijkheden voor een bezoek van de COREtec Roadshow bij jou voor de winkel.       

Deze persoonlijke klantendagen van Headlam heten dan wel Voel je Thuis Vloerendagen, maar naast alle noviteiten op het gebied van vloeren konden zij het natuurlijk niet laten om ook een sneak preview van de komende gordijncollectie te laten zien. Op grote moodboards werd een impressie gegeven van de collectie die oktober gelanceerd zal worden.

De volgende twee Voel je Thuis Vloerendagen zijn gepland op maandag 28 september bij het Headlam hoofdkantoor in Zutphen en op maandag 19 oktober in het Service Center Houten.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.