Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stelton komt met cadeau voor designliefhebbers

De twee Italiaanse ontwerpers, Daniel Debiasi en Federico Sandri, zijn het brein achter de nieuwe Ora collectie die wordt gekenmerkt door zijn harmonieuze en organische uitstraling. Het ontwerpconcept was om designeritems te creëren die een leven lang meegaan.



De Ora collectie bestaat uit meerdere sculpturale elementen. Ze kunnen afzonderlijk of in stijlvolle combinaties worden geplaatst. Ora speelt met de contrasten tussen eenvoudig ruw staal, zachte organische vormen en kalmerende kleuren. Deze synergie van vormen en materialen resulteert in een warme, minimalistische elegantie. Het assortiment omvat schalen en kandelaars in verschillende vormen. De materialen zijn staal, hout en glas.

De matte buitenkant en glanzende binnenkant van de Ora schalen creëren een spel van licht en reflectie, onderbroken door de karakteristieke stalen rand. Deze rand geeft een verrassende dimensie aan de zachte vormen. De schalen zijn verkrijgbaar in drie maten en twee verschillende kleur collecties.



De Ora kandelaars zijn verkrijgbaar in zowel gepolijst RVS als in massief beuken. De kandelaars kunnen worden gebruikt voor zowel theelichtjes als dinerkaarsen, afhankelijk van de manier waarop het wordt neergezet. De Ora theelichthouder is gemaakt van gekleurd glas en heeft dezelfde vorm als de Ora schalen. De drie armige kandelaar heeft een gebogen vorm, dit organische ontwerp past goed bij de rest van de collectie.

De vele elementen maken Ora tot een cadeau voor de designliefhebber die tijdloos design en hoge kwaliteit waardeert.

Meer informatie:
Stelton
www.stelton.com 

Publicatiedatum: