Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Fotoreportage allereerste VAKdagen in DWI

De eerste VAKdagen in inkoopcentrum De Woonindustrie zitten erop. Zondag openden de deuren van het imposante gebouw in Nieuwegein voor vakbezoekers en werden de nieuwste collecties getoond door de exposanten.

De standhouders waren over het algemeen tevreden over de eerste dagen, al mocht het wel wat drukker zijn voor velen. Er heerste een gezellige reuring onder de bezoekers en exposanten. Velen verheugden zich op het feit dat er weer de mogelijkheid was elkaar te zien, collecties te showen en bij te praten over de gang van zaken.


Bekijk hier de fotoreportage.

Ook in De Woonindustrie is genoeg reuring. Zo waren er flink wat nieuwkomers, te weten: Himolla, Velda, MEERgroothandel, Bellus Furniture, Acro Bedding, AKANTE, CANDY, Somnus, Coesel, Nordlux, Dutch Style, MONDiART, Meubelfabriek de Valk, Steinpol, Bungalow Denmark, Poseidon Aquabeds, CARINA, Norma, Key West Bedding, ZITLABEL, WElovePLANTS, Millenerpoort, Benoa, By Topperbox.

Naast nieuwkomers hadden ook vele bestaande klanten hun showroom flink uitgebreid en/of waren verhuisd naar een andere plek, zoals Cartel Living, die de stand van Carpet Rebel overnam en JR Collections die op de benedenverdieping Meblomark erbij heeft. Ook Interstar meubelen & Havee meubelen, Life is a Jungle en Janssens Oriënt Carpets Holland betrokken een nieuwe showroom De exposanten waren positief over de eerste dagen. ''Het is niet heel druk, maar de mensen die komen, kopen goed in! Dat heb ik liever dan dat het super druk is en er wordt niks verkocht", vertelde Jaap Rebel, die daarmee precies verwoordde wat ook veel andere ondernemers dachten. De meeste exposanten gaven aan dat het zondag erg rustig was en dat dat wel eens aan de hitte kon liggen. Maandag was de beste dag. Gisteren was het al met al toch ook nog redelijk druk. "Als je bedenkt dat we nog midden in de coronaperiode zitten, dan mogen we over het verloop van de eerste drie dagen zeker niet klagen", aldus Jan Hogenkamp, die als sales director de dagelijkse leiding in handen heeft van De Woonindustrie.

Bekijk hier de fotoreportage

Maandag 21 en dinsdag 22 september is de tweede reeks beursdagen. Inschrijven vooraf verplicht!


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven