Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Dekker Zevenhuizen presenteert keukentrends 2021

Dekker Zevenhuizen presenteert samen met trendforecaster en journalist Monique van der Reijden de keukentrends voor 2021: Soft Stream en Rural Chic. Soft Stream

In de Soft Stream stijl worden ronde vormen en vloeiende lijnen gecombineerd met natuursteen in zachte zand- en kiezeltonen. Daardoor is de totale beleving zacht en comfortabel. In deze trend zie je harde materialen die soft lijken!

Rural Chic
In de Rural Chic trend daarentegen zien we geen ronde vormen, maar grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De look-and-feel is stoer, chic en handgemaakt. Het is een mix van de landelijke en industriële keuken, waarin buitenmaterialen zoals marmer, hout, steen en staal een premiumstatus krijgen, en groendecoratie verheven wordt tot onderdeel van het ontwerp.

Dekker Zevenhuizen heeft samen met Monique van der Reijden deze trends uitgebreid in kaart gebracht en vertaald naar twee inspirerende ontwerpen voor de keuken. Zo is er een luxe keukenopstelling ontworpen met subtiele zachte kleurcombinaties en verborgen hightech functionaliteiten in de Soft Stream trend. De Rural Chic keuken kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen, die we terugzien in een robuust keukenblok van keramiek met een expressieve kleur van wit marmer met groene aders.

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven