Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eichholtz lanceert 360 graden showroom

Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een online 360°-tour in de glamoureuze Grand Showroom van Eichholtz: 4.500m² luxury lifestyle, tot leven gebracht in een online omgeving. Een unieke manier om digitaal kennis te maken met de complete collectie van Eichholtz met meer dan 400 gloednieuwe items. 

Shopping experience
“Covid-19 heeft ons winkelgedrag ingrijpend veranderd. Daarom hebben we de virtual 360° tour ontwikkeld”, vertelt Robin Goemans, CCO van Eichholtz. “Deze service brengt de fysieke Eichholtz-ervaring online tot leven, en biedt daarmee een veilige en volwaardige shopping experience.” 



Inspirerende reis
De 360°-tour neemt je mee op een virtuele wandeling door de Grand Showroom van Eichholtz. Goemans: “Onze showroom bevat ruim 45 kamers die in verschillende stijlen zijn ingericht. Tijdens de tour kunnen onze klanten in elke kamer alle relevante productinformatie vinden en direct een bestelling plaatsen.”

Alternatief voor interieurbeurzen
De virtuele tour biedt ook een alternatief voor alle interieurbeurzen die geannuleerd zijn vanwege Covid-19, vertelt Goemans: “Klanten die de showroom niet kunnen bezoeken, krijgen een persoonlijk begeleide 360°-tour langs de complete collectie met een van onze sales representatives.”



Toegankelijk op elk moment
Goemans is laaiend enthousiast over de 360°-tour: “Met deze tool kunnen we onze internationale klanten op elk moment bereiken, wanneer het hen uitkomt. Het is ook een geweldige manier om de Eichholtz-collectie onder de aandacht te brengen van eindgebruikers. Een echte bonus voor designliefhebbers.”

Exclusief 
De virtual 360°-tour van Eichholtz is nu exclusief beschikbaar voor geregistreerde Eichholtz-klanten op www.eichholtz.com 

Meer informatie:
Eichholtz
www.eichholtz.com 

Publicatiedatum: