Milieuvriendelijke verf die leven in en om het huis aankan

Veel mensen hechten steeds meer waarde aan een zo veilig mogelijk en comfortabel huis. Een merk dat het al heel lang als zijn missie ziet om onze huizen mooier te maken, gaat deze uitdaging nu aan. De milieuvriendelijke verffabrikant Farrow & Ball presenteert de Modern Emulsion finish, geschikt voor de hele familie en de drukte in en rondom het huis. Nu we ons steeds meer aanpassen aan het concept van meer tijd thuis spenderen, willen we ontspannende en mooie ruimtes waar we veel tijd in kunnen doorbrengen. Dit is precies wat de finish Modern Emulsion biedt. Een team van vakmensen en toegewijde scheikundigen van Farrow & Ball, hebben een finish gecreëerd die schoonheid en duurzaamheid combineert. Dit vervult onze behoeften en blijft trouw aan de milieubewuste aanpak van het merk.

Het is makkelijk schoon te maken: Modern Emulsion is eenvoudig schoon te maken, omdat de finish bindmiddel van hoge kwaliteit en royale hoeveelheden pigment bevat. Door de nauw geweven structuur van deze finish, is het gladde en sterke oppervlak makkelijk schoon te vegen.

Farrow & Ball verf is sinds 2010 volledig op waterbasis en heeft hiermee het voortouw genomen in het produceren van milieuvriendelijke verf. Modern Emulsion heeft een laag VOC-gehalte en een A+ beoordeling voor interne luchtkwaliteit. Het volledige finish assortiment van Modern en Estate is gecertificeerd als veilig voor kind en baby, volgens de EU-veiligheidsnormen voor speelgoed. 

Meer informatie:
Farrow & Ball
www.farrow-ball.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.