Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Story Tiles laat muren een verhaal vertellen

Story Tiles, producent van wandtegels laat haar winterse designs zien op inkoopbeurs showUP die op 27 en 28 september gehouden wordt. "Ontwerpen om een nieuw huis te vieren, internationale stedentegels én nieuwe duurzaam eikenhouten accessoires om de tegels meteen een mooie plek te geven. Dit zit allemaal in de collectie", laat Chantal Mooyman van Story Tiles weten.Volgens oprichter Marga van Oers kan je door een tegeltje aan de muur op te hangen de muur iets laten vertellen. "Door je favoriete tegeltjes op te hangen, neer te zetten of te betegelen, laat je een muur in je huis een verhaal vertellen! Jouw eigen verhaal, met de dingen die je het liefste doet of je mooiste herinneringen. Dat wij kleine kunstwerkjes bakken die een leven lang bij iemand in huis blijven, is voor mij de grootste drijfveer om te ontwerpen.”

Vanuit de studio aan het Amsterdamse IJ wordt al sinds 2007 in het voor- en najaar een nieuwe collectie uitgebracht. StoryTiles bakt haar tegels in eigen land op ambachtelijke manier in een traditionele oven. Marga is nog altijd hoofdontwerper en gaat geregeld samenwerkingen aan met bekende designers en musea. StoryTiles verkoopt aan meer dan 300 winkels in 20 verschillende landen.

Meer informatie:
Story Tiles
www.storytiles.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.