Cartel Living toont nieuw model tijdens VAKDagen De Woonindustrie

Tijdens de komende VAKDagen op De Woonindustrie in Nieuwegein, presenteert Cartel Living de nieuwe aanwinst LOTT. Dit model is een aanvulling op de collectie zitmeubelen van deze oer-Hollandse fabrikant.Naast model LOTT presenteert Cartel Living een nieuwe eetkamertafel en 2 andere nieuwe modellen. Om en bezoek aan De Woonindustrie te brengen is aanmelden vereist.

Cartel Living ontwerpt en maakt designmeubelen. "Alles draait bij ons om Dutch design en Italiaanse luxe. Wat dat betekent? We zijn nuchter, eerlijk en gaan voor de beste resultaten. Daarnaast houden we van handwerk, vooruitstrevende ontwerpen, authentieke materialen en Italiaanse flair. Wij zijn een echt familiebedrijf en inmiddels een betrouwbare partner in de meubelindustrie.
In 1986 begonnen we als Kartell Collection in IJsselstein. Nu, 3 generaties verder, ontwerpen en produceren we alle meubelen in onze fabriek in Culemborg. Eigenzinnige banken, fauteuils en eetkamerstoelen in vele soorten en maten. Alle designmeubelen zijn verkrijgbaar via verschillende dealers in Nederland, België en Duitsland."

Meer informatie:
Cartel Living
info@cartelliving.nl  
www.cartelliving.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.